Νέο look, νέο style και νέο single και album από τον JOE LYNN TURNER!

 

 

Νέο look, νέο style και νέο single από τον Joe Lynn Turner , ο οποίος αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με την νέα του εμφάνιση αλλά και το νέο του single το οποίο κινείται σε διαφορετικά μουσικά "μονοπάτια".

 

Ο Αμερικάνος τραγουδιστής γνωστός για τη θητεία του στα συγκροτήματα των Rainbow και των Deep Purple αλλά και στους Rising Force στο πλευρό του Yngwie Malmsteen, κ.ά. διατηρούσε τόσα χρόνια απαράλλαχτο το image που τον έκανε γνωστό στα 70's - 80's αποτελώντας κλασική φιγούρα ανάμεσα στους μουσικούς που σημάδεψαν τις χρυσές εποχές της rock. Η φωνή του μία από τις καλύτερες στο χώρο του rock έχει συνδεθεί με αρκετούς από τους διαχρονικούς "ύμνους" της rock.

 

Στις 28 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο album του με τίτλο "Belly Of The Beast" και στο lyric video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο single.

 

 

Pre-order/Stream: https://lnk.to/JoeLynnTurner

 

Όσο αφορά το νέο album ο Joe Lynn Turner δηλώνει σχετικά:

«Το Belly Of The Beast  (Στην Κοιλιά του Θηρίου) είναι μια φράση που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά, μέσα από τις προφητείες της Βίβλου όπου μπορείς να διακρίνεις τις λατρείες και τη διαφθορά σε όλο τον κόσμο... Είμαστε στην κοιλιά του θηρίου, παγιδευμένοι στο σύστημα και δεν υπάρχει διέξοδος από αυτό. Στο album αντιμετωπίζονται αυτά τα ζητήματα».

 

 

Comments