Old Wainds – “Where the Snows are Never Gone” – Review

Oι Old Wainds είναι Ρώσοι και σύμφωνα με το δελτίο τύπου παίζουν ....unholy Nordic Metal στο ύφος των MAYHEM, BURZUM, ENSLAVED, DARKTHRONE, BATHORY.

Το θέμα είναι οτι μάλλον θα ήθελαν να παίζουν κάτι τέτοιο.
Το συγκεκριμένο album ηχογραφήθηκε το 1997 αλλά κυκλοφορεί τώρα,για άγνωστους λόγους...Δηλαδή και τότε να έβγαινε,πάλι δε βλέπω τον λόγο.

Ας φανερώσουμε λοιπόν τη συνταγή που χρησιμοποιεί η μπάντα αυτή.Βρίσκουμε ε΄να άτομο και του λέμε να πάει να κάτσει πίσω απο τα drums και να αρχίσει να τα βαράει όσο πιο γρήγορα μπορεί,ο ρυθμός δεν μας ενδιαφέρει,βαβούρα να κάνουμε κι όλα οκ.

Μετά ζητάμε απο κάποιον άλλο φίλο μας η γνωστό,να πάρει την κιθάρα και να ανεβοκατεβάζει τα δαχτυλά του πάνω στις ταλαίπωρες χορδές,ο ρυθμός σταθερά μας είναι παντελώς αδιάφορος,μη ξεχνιόμαστε.και ό,τι βγεί.

Κατόπιν αναζητούμε ένα άτομο,το ανακαλύπτουμε και αφού του δέσουμε ένα σχοινί στο λαιμό,του λέμε να ουρλιάζει,να ξερνάει,ο,τιδήποτε ηχητικό μπορεί να βγάλει,αρκεί να ακούγεται αηδιαστικό.

Στο τέλος διαλέγουμε έναν παραγωγό,μπορεί να είναι ντομάτας,μήλων,μαρουλιών,δε μάς ενοχλεί και τον χώνουμε μπροστά σε αυτό το περίεργο πράγμα με τα πολλά κουμπιά,κοινώς κονσόλα,κάι του λέμε να παίξει ανεβοκατεβάζοντας τα και πατώντας τα για να αλλάζουν τα φωτάκια.

Ξέχασα οτι απαραίτητο είναι το studio να είναι ένας ιδιαίτερος χώρος,μεταλλική δεξαμενή πετρελαίου,ψυγείο κρεοπωλείου,πηγάδι και τους χώνουμε όλους τους παραπάνω εκεί μέσα για να ΄πετύχουμε την τέλεια παραγωγή!!!

Και το αριστούργημα λαμβάνει σάρκα και οστά...........

Οσοι ακόμα είστε περίεργοι και θέλετε να τους ακούσετε...κακό του κεφαλιού σας,εγώ είχα χρέος να σας προειδοποιήσω.

1. Unholy Nordland Fire
2. Winter Warriors
3. Gods Gazing From Beyond
4. Eternal Wanderer of Winter Nights
5. Where the Snows Are Never Gone...
6. At the Gates of Frosty Mountains
7. Guardians of the Icy Kingdom
8. Cold Mourning of the Pale Moon

Για το Rockoverdose.gr
Πάνος Warlord Μπούγαλης

Comments