ONSLAUGHT-“Sounds Of Violence” – tracklisting

Οι ONSLAUGHT ανακοινωσαν τα κομματια που θα περιεχει το νεο τους album που θα κυκλοφορησει στις 28 Ιανουαριου στην Ευρωπη.

01. Into The Abyss (intro)
02. Born For War
03. The Sound Of Violence
04. Code Black
05. Rest In Pieces
06. Godhead
07. Hatebox
08. Antiheist
09. Suicideology
10. End Of The Storm (outro)
11. Bomber (MOTÖRHEAD cover)