ORDEN OGAN: Ακούστε την ΝΕΑ version του single “Inferno”, feat. Nils Molin (DYNAZTY)!

Σε συνέχεια του πρόσφατου studio album τους με τίτλο "Final Days" (2021, AFM Records), οι power metal masters ORDEN OGAN κυκλοφόρησαν μια σειρά από νέα singles με guests ξεχωριστούς τραγουδιστές.

Τα singles θα περιλαμβάνονται στην επερχόμενη κυκλοφορία των ORDEN OGAN "Final Days: Orden Ogan & Friends" που είναι ένα tribute στο album. Σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν guest τραγουδιστές όπως οι :  Stu Block (Iced Earth, Annihilator), Peavy Wagner (Rage), Andy B. Franck (Brainstorm), Chris Boltendahl (Grave Digger), Elina Siirala (Leaves' Eyes), Leif Jensen, Ross Thompson (Van Canto), Giaccomo Voli (Rhapsody Of Fire), Dennis Diehl (Any Given Day), (Ross The Boss) και  Frank Beck (Gamma Ray).

Ακούστε παρακάτω το single "Inferno" Feat. Nils Molin των DYNAZTY!


Το album "Final Days: Orden Ogan & Friends" θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου via AFM Records.


Pre-sale is now available at THIS LOCATION!















01. December (new track!)
02. Heart Of The Android ft. Peavy Wagner (Rage)
03. In The Dawn Of The Android ft. Ross Thompson (Van Canto) & Frank Beck (Gamma Ray)
04. Inferno ft. Nils Molin (Dynazty, Amaranthe)
05. Let The Fire Rain ft. Stu Block (Iced Earth, Annihilator)
06. Interstellar ft. Andy B. Franck (Brainstorm)
07. Alone In The Dark ft. Chris Boltendahl (Grave Digger) & Marta Gabriel (Crystal Viper)
08. Black Hole ft. Leif Jensen (Dew Scented)
09. Absolution For Our Final Days ft. Elina Siirala (Leaves' Eyes)
10. Hollow ft. Marc Lopes (Ross the Boss)
11. It Is Over ft. Dennis Diehl (Any Given Day)
12. Fields Of Sorrow (Orchestral Version)

For More Info Visit: