Oι Βετεράνοι thrashers Overkill θα μπούν στο στούντιο τον Μάιο να ηχογραφήσουν την νέα τους 18η δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.
11 κομμάτια είναι έτοιμα μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τον Bobby Blitz ίσως υπάρξουν και λίγα παραπάνω ως bonus track.
Επίσης στα πλάνα της μπάντας είναι να μαγνητοσκοπήσει το επετειακό τους show στο Oberhausen στην Γερμανία στις 16 Απριλίου. Η μπάντα θα παρουσιάσει επί σκηνής το album “Horrorscope” λόγω της 25ης επετείου όπως επίσης και ολόκληρο το άλμπουμ “Feel The Fire” το οποίο κλείνει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του!
Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά "White Devil Armory" κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου του 2014 και ήταν No 31 στα Billboard 200 chart.
Ο Bobby Blitz τόνισε πως η Nuclear Blast ήταν θετική στην κίνηση να παρουσιάσουν live τα δύο επετειακά άλμπουμ τους τα οποία οι οπαδοί θα μπορούν να αγοράσουν σε DVD format, CD, Vinyl και download format.
Στο λίνκ που ακολουθεί ακούστε την ολοκληρωμένη συνέντευξη του Bobby Blitz.