ΟΖΖΥ: “Αυτά είναι τα τραγούδια που μου έγραψε ο Lemmy!”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο δίκτυο 955KLOS και στην εκπομπή Jonesy's Jukebox, ο Ozzy Osbourne, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον Lemmy, ο οποίος αποκάλυψε του έχει γράψει ορισμένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, ενώ δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό του πως τα τραγούδια αυτά είναι υποτιμημένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ozzy διηγήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν, όταν έκανε προσωπικούς δίσκους

 

"Προφανώς, είχα ακούσει ότι έχει πάει στους γιατρούς για να σταματήσει μερικά πράγματα. Και οι γιατροί του είπαν ''Απλά συνέχισε όπως είσαι''. Θα έκανε μέθη και όλα αυτά τα σκ@τ@. Και ένα μπουκάλι αλκοόλ.

Ξέρεις, ο Lemmy ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας. Χρειαζόμαστε μερικούς από αυτούς...

Μου έγραψε πολλούς καλούς στίχους. Όταν έκανα έναν από τους δίσκους μου, πήγα στο σπίτι του και του είπα 'Θα σε ενδιέφερε να μου γράψεις μερικούς στίχους''; ''Μου είπε 'Ναί, έλα πίσω σε μερικές ώρες'. Και γύρισα και μου λέει 'Σου αρέσουν;' Τους διάβασα και μου είχε δώσει πέντε διαφορετικές εκδοχές με στίχους και ήταν όλοι υπέροχοι''!

Έγραψε τα  'Mama I'm Coming Home,' 'See You on the Other Side,' 'Hellraiser,' ένα σωρό πράγματα!"

O Lemmy έγραψε διάφορα κομμάτια για τον Ozzy κατά τα '90s μεταξύ των οποίων τα ''I Don't Want To Change The World'', ''Desire'' και ''My Little Man''.

 

Comments