Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείρηση στο γόνατο του Paul Di’Anno, που σύντομα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση!

 

 

 

Ο πρώην frontman των IRON MAIDEN Paul Di'Anno, επιτέλους έκανε την εγχείριση στο γόνατο χθες Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην Κροατία και σύντομα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

 

Τους τελευταίους μήνες ο Di Anno βρισκόταν στην Κροατία, για μια σειρά από φυσιοθεραπείες και θεραπείες λεμφικής παροχέτευσης προκειμένου να προετοιμαστεί για την εγχείριση.

 

Ο Stjepan Juras, φανατικός maiden-ας και συγγραφέας πολλών βιβλίων που σχετίζονται με τους Iron Maiden - φροντίζει αυτό το διάστημα τον Di Anno και ενημερώνει με αναρτήσεις στα social για την κατάστασή του.

Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά,  θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες αποθεραπείας και ο Paul θα είναι σύντομα σε θέση να περπατά όρθιος, αρχικά με πατερίτσες και σιγά σιγά χωρίς βοήθεια.

Το επίσης ευχάριστο είναι πως θα μπορέσει να εμφανιστεί και στη σκηνή του "Keep it True" festival στη Γερμανία, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για μια μεγάλη περιοδεία του στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.

 

 

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση:

«Σήμερα, ο Paul Di'Anno υποβλήθηκε σε δύσκολη και πολύ περίπλοκη επέμβαση που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες. Η επέμβαση έγινε από μεγάλη ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον καθ. Ph.D. Robert Kolundžić MD. ειδικός στην ορθοπεδική και  τραυματολογία. Ο Robert Kolundžić, ιδιοκτήτης της ιδιωτικής κλινικής Health Center of Excellence, πραγματοποίησε την επέμβαση στην Traumatology Clinic of the Sisters of Mercy, Clinical Hospital Center,  στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Δεδομένης της γενικής κατάστασης της υγείας του Paul, ήταν επίσης επικίνδυνο. Ο Paul ρίσκαρε και ήταν γενναίος όλη την ώρα πριν και μετά την επέμβαση, η οποία έγινε υπό πλήρη αναισθησία. Το εμφύτευμα που συνέδεε τα δύο οστά αφαιρέθηκε με επιτυχία από το δεξί του πόδι και εμφυτεύτηκε ένα εντελώς νέο προσαρμοσμένο οστό και τεχνητό γόνατο. Ο Paul  ξύπνησε με επιτυχία από την αναισθησία και είναι καλά. Είχα την ευκαιρία να του μιλήσω για λίγο μια ώρα μετά την επέμβαση και να του πω πώς όλα πήγαν καλά.
Δηλαδή, ο γιατρός, ο οποίος μετά την επιτυχημένη επέμβαση με κέρασε κονιάκ, για να πει το μελλοντικό επιτυχημένο κεφάλαιο της ζωής του Paul , μου είπε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την επέμβαση, η οποία τον εξάντλησε τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, αλλά τα κατάφερε αποτέλεσμα που φιλοδοξούσε. Η επούλωση της πληγής και η αποφυγή οποιασδήποτε περαιτέρω μόλυνσης (καθώς αυτοί είναι πλέον οι δύο μεγαλύτεροι κίνδυνοι) είναι τώρα το πιο σημαντικό μέρος της ανάρρωσης του Paul και, αν όλα πάνε καλά, θα σταθεί ξανά στα πόδια του αυτή την εβδομάδα. Ο Paul θα αφεθεί σε κατ' οίκον νοσηλεία σε 15 μέρες και η επταετία στο αναπηρικό καροτσάκι τελείωσε γι' αυτόν!  Ήδη μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, θα μπορεί να περπατάει με πατερίτσες και η σύσταση του γιατρού είναι να μην σκεφτεί ποτέ ξανά ο Paul να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι και να κινηθεί με ευκολότερο τρόπο. Αξίζει πολλή εξάσκηση και δουλειά.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο Paul θα μπορεί να περπατήσει με δύο πατερίτσες για τους επόμενους τρεις μήνες, μετά με μία -  ενώ στις αρχές του 2023 θα μπορεί ήδη να περπατήσει ανεξάρτητα, χωρίς πατερίτσες. Ως εκ τούτου, ο Παύλος θα υποβληθεί σε ασκήσεις βάδισης, φυσιοθεραπεία και εντατικές ασκήσεις αποκατάστασης και αργότερα τον Οκτώβριο θα κάνει και οδοντιατρική εγχείρηση, όπου θα βάλει μόνιμα δόντια αντί για προσωρινά. Ο γιατρός έδωσε στον Paul το πράσινο φως για να εμφανιστεί στο φεστιβάλ «Keep it True» στη Γερμανία (υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω επιπλοκές), οπότε θα τα πούμε εκεί σύντομα.

Κι αυτά δεν είναι τα μόνα καλά νέα σήμερα, ανακοινώνουμε επίσημα τη μεγάλη περιοδεία του Paul Di'Anno στη Βραζιλία.

Στον σύνδεσμο https://www.clubedoingresso.com/pauldianno και αργότερα απόψε θα βρείτε μια λίστα με πόλεις και ημερομηνίες, καθώς και έναν σύνδεσμο προπώλησης, με τη σημείωση ότι η περιοδεία θα επεκταθεί σε πολλές χώρες της Κεντρικής και του  Νότιας Αμερικής και ότι αυτή θα είναι μια από τις πιο μαζικές περιοδείες του είδους της, που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαρτίου.

Ολόκληρη η διαδρομή της ταλαιπωρίας και της ανάρρωσης του Paul για την επερχόμενη ταινία ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από τον διάσημο σκηνοθέτη Wes Orshoski (Lemmy), έτσι η επέμβαση του Paul (με την έγκρισή του) γυρίστηκε με την παραμικρή λεπτομέρεια από κοντά, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την εικόνα. Γι' αυτό ακριβώς δεν θέλω να σας αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες, θα δείτε ολόκληρη την πορεία του Paul κυριολεκτικά μέσα από την κόλαση μέχρι την τελική νίκη! 

 

Αυτή είναι μόνο μια ακόμη σημαντική μάχη, ο Paul έχει πολλή δουλειά μπροστά του σε όλο αυτόν τον δρόμο προς την πλήρη ανάκαμψη, αλλά σήμερα μπορούμε όλοι να σηκώσουμε ένα ποτήρι για στην υγεία του! Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν και θα φροντίσω να σας αναφέρω όλους όταν γράψω ένα βιβλίο για αυτήν την εμπειρία. Τα μπλουζάκια «Axes High», σχεδιασμένα από τον Derek Riggs για να βοηθήσουν στην ανάρρωση του Paul, τελικά θα εκτυπωθούν και θα σταλούν σε όλους τους πελάτες σύντομα.

Ευχαριστώ τον Marino Grgurev για την ωραία φωτογραφία από το Operation Hall.
Ευχαριστώ και πάλι όλους και συγγνώμη για τα όχι και τόσο καλά αγγλικά μου
Stjepan Juras"

 

 

Comments