Ο Jon Schaffer των ICED EARTH ανάμεσα στους οπαδούς του Τράμπ στο Καπιτώλιο! (Φώτο)

 

 

Όπως φαίνεται, o κιθαρίστας των Iced Earth, John Schaffer, φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο, στο πλευρό των οπαδών του Τράμπ.

 

Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες ,παρατηρήστε το τατουάζ στο αριστέρο του χέρι αλλά και τα σκουλαρίκια που φοράει.

 

 

Μπορεί η παρουσία του Schaffer να προκάλεσε  ένα μικρό σοκ στη μέταλ κοινότητα, την οποία πιθανώς δίχασε, ωστόσο διαβάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει, λίγο καιρό πριν στο Facebook, η στάση του δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη.

 

« Οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν έχουν καμία δύναμη, ενώ στην πραγματικότητα έχουν τεράστια-απίστευτη ποσότητα.

Το σύστημα και η εξουσία θέλουν να σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι αδύναμος και να σου επιβάλλουν την εξουσία τους μέσω του φόβου, της τρομοκρατίας και του ψυχολογικού πολέμου. Είναι όλα σκουπίδια.» Ενώ, στη συνέχεια, πρόσθεσε : «Δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός. Είμαι Αμερικανός-αυτή είναι η χώρα μου. Εδώ ζω. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση, δεν με νοιάζει ποιος είναι επικεφαλής. Προσπαθώ να βλέπω τη «μεγάλη εικόνα». Δεν λέω ποτέ πράγματα τα οποία δεν πιστεύω. Και έχω αλλάξει τις πεποιθήσεις μου μέσα στα χρόνια επειδή έμαθα πιο πολλά πράγματα και όχι επειδή προσπαθούσα να είμαι πολιτικά ορθός.»

 

Ακόμα, σε δηλώσεις του ,τον Ιούλιο στο MetalSucks, είχε πει ότι δεν πιστεύει πως ο κορονοϊός είναι πραγματική απειλή και ότι είναι περισσότερο ένα είδος ψυχολογικού πολέμου.  Υποστήριξε ότι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ψέματα για τα αποτελέσματα των τεστ και το πλήθος των κρουσμάτων ενώ αναφέρθηκε και στις παγκόσμιες ελίτ που κυβερνάνε τον κόσμο. Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να τον αναγκάσει να εμβολιαστεί.

 

 

Comments