To Rock Overdose στη συνέντευξη τύπου των Scorpions/Alice Cooper

 

Το Rock Overdose βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου των θρύλων Scorpions & Alice Cooper 2 μέρες πριν την μεγάλη αυτή συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 6/7/2022!

Γύρω  στις 12:45,  στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Public στο Σύνταγμα, έκαναν την εμφάνιση τους όλα τα μέλη των Scorpions μαζί με τον Alice Cooper, ο οποίος έκατσε δίπλα στον Klaus Meine!

Ο  Klaus  πήρε τον λόγο και είπε ότι θεωρεί πλέον την Ελλάδα δεύτερο σπίτι τους και πως κάθε φορά που βρίσκετε εδώ νιώθει τόσο όμορφα , οικία και κάθε σόου τους είναι ξεχωριστό για αυτούς στην χώρα μας όπως στον Λυκαβηττό για το MTV και την τελευταία τους φορά στο Καλλιμάρμαρο.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα

 

Οι δύο γερόλυκοι της ροκ, είπαν ότι μέσα στην πανδημία τους δόθηκε ο χρόνος αφού δεν έκαναν περιοδείες,να γράψουν υλικό και μάλιστα έχουν αρκετό για δύο άλμπουμ!!

Όταν ο Alice ρωτήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Gene Simmons ότι το rock n roll πεθαίνει, εκείνος εξήγησε ότι ίσως ο Gene εννοούσε ότι πεθαίνει το οικονομικό σκέλος όχι όμως το πνεύμα και το πάθος για αυτήν την μουσική από τον κόσμο αλλά και από σχήματα που κρατάνε ψηλά την σημαία όπως οι Foo Fighters, Guns n Roses και τόσοι άλλοι.

Ρωτήθηκε επίσης και για τον Desmond child και την πρόσφατη παρουσία του στο Ηρώδειο και είπε ότι του χρωστάει πολλά για τα τόσα υπέροχα τραγούδια του και κάπου εκεί ο Klaus είπε ότι θα υπάρξει συνεργασία των Scorpions και του Desmond όχι μόνο για 1-2 τραγούδια κάτι που έχει γίνει  στο παρελθόν αλλά  και για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ!!!

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παίζει ένα μουσικό όργανο

 

Ο Klaus αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και είπε ότι στην φετινή περιοδεία τους και συγκεκριμένα στο Las Vegas άλλαξαν τον στίχο στο Wind of change και στο σημείο που αναφέρει Μόσχα έβαλαν την Ουκρανία.

Αστειεύθηκαν μεταξύ τους κάνοντας χιούμορ για την γκιλοτίνα που χρησιμοποιεί ο Alice στο σόου του και πραγματικά φάνηκαν σαν μια παλιοπαρέα που τους ενώνουν πολλά και πως να μην ισχύει αυτό αφού έχουν μια διαδρομή σχεδόν 50 ετών!!!

Σε ερώτηση για τα  μηνύματα  που αντιπροσωπεύει η μουσική τους είπαν ότι δεν είναι επιθετική (εάν εξαιρέσεις το θεατρικό μέρος του Αlice) αλλά μιλάει για αγάπη προς τον συνάνθρωπο, την ζωή, το ροκ και θέλει να κάνει την ζωή μας πιο χαρούμενη και αισιόδοξη!

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παίζει ένα μουσικό όργανο

 

Κάπου εκεί εκπρόσωπος του Fan club των Scorpions τους προσέφερε μια κορνίζα με ανάγλυφο έναν σκορπιό και η μπάντα τους ευχαρίστησε θερμά!

Η τελευταία ερώτηση ήταν εάν πούνε κάποιο κομμάτι μαζί και ο Alice με ένα αινιγματικό χαμόγελο είπε…who knows….και μας έδωσαν ραντεβού για την προσεχή Τετάρτη σε ένα εντυπωσιακό σόου που θα θυμόμαστε για χρόνια!!

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παραγωγή, δώρισε στους θρυλικούς μουσικούς από ένα λεύκωμα της εικαστικού Καρολίνα Ροβύθη, με φωτογραφίες και υλικό από τη χώρα μας και αυτοί το παρέλαβαν με μεγάλη χαρά!

 

 

 

 

 

 

Για το Rock Overdose,

Στέλιος Metalheart 

Φωτογραφίες: Ιωάννης Λιβανός

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και γυαλιά ηλίου

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "Metalman Photography ROCK OVERDOSE.GR"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο και κείμενο που λέει "John Metalman Photography Public F Pu ubl ROCK OVERDOSE. Pi GR lic Public Publi Ρι b"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο και κείμενο που λέει "©John Metalman Photography C ROCK OVERDOSE. GR bl 花 PawelMaciwoda Maciwoda"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και κείμενο που λέει "John Metalman Public ROCK blic Fublic Photography Pubi GR OVERDOSE. ic ubli lic Public Pul C C Publ blic Public Publi Public bli"

 

 

 

 

Comments