PRO-PAIN live @ 8ball, Thessaloniki, 21/10/2010

Την βραδια ανοιξαν οι πιτσιρικαδες Potergeist με μια αρκετα καλη σκηνικη παρουσια,αλλα οχι και τοσο δεμενοι μουσικα μας κρατησαν παρεα μεχρι να ζεσταθουμε.Μετα ανελαβαν τα ηνια οι δικοι μας Psycho choke μας ανεβασαν αρκετα και μας επαιξαν παλια αλλα και νεα τους τραγουδια και με μια εκπληξη στο tracklist ενα ολοφρεσκο τραγουδι που οπως μας ειπαν χαριτολογωντας ουτε και αυτοι γνωριζαν καλα καλα.Περασαμε αρκετα καλα,εκλεισαν την εμφανιση τους με το ομωνυμο τραγουδι τους "Psycho choke",αλλα οπως σε ολα αυτα τα events ανυπομονεις να τελειωσουν τα support και οταν βγει η main μπαντα δεν θελεις να κατεβει.
Ετσι και εγινε λοιπον,ειναι η δευτερη φορα που βλεπω τους pro-pain live και ομως ενιωθα σαν να ηταν η πρωτη.
Με φρεσκαρισμενο line up(rythm guitar,drums) παι περισσια ενεργεια ξεκινησαν με τα 2 πρωτα τραγουδια του νεου τους δισκου Absolute Power και συνεχησαν(ρωτοντας μας ο GARY)"THESSALONIKI CAN YOU FEEL IT?",οποτε καταλαβαινεται τι ακολουθησε.
Το live συνεχιστικε και μπορω να πω οτι τιμησαν ολη τους τη δισκογραφια,με οχι και τοσο καλο ηχο ομολωγουμενος.Περασε σχεδον μια ωρα και μας καληνυχτισαν για πρωτη φορα...μετα απο 3-4 λεπτα επανηλθαν στη σκηνη με ακομα 3 τραγουδια για μας και η βραδια εκλεισε με τον καλητερο τροπο.Μετα απο πολλα "thank you",χειραψιες,κ.τ.λ. ο Gary και η παρεα του αποχωρησαν.
Και εμεις με τη σειρα μας να τους ευχαρηστισουμε γιατη ακομη μια φορα περασαν απ τη χωρα μας και φυσικα για την συνεντευξη που εδωσαν στο site μας
(http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=476)

Λιάκος Νικόλαος.

STAY HEAVY!!!!!!

Comments