RAINBOW: Κυκλοφορούν νέο live CD με τίτλο ‘Memories in Rock II’, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα νέο κομμάτι

Στις 6 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το "Memories in Rock II", το νέο CD των RAINBOW, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα διπλό live CD από τις εμφανίσεις της μπάντας στη Μ. Βρετανία το 2017, ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι με τίτλο "Waiting For A Sign", ένα DVD με βίντεο από πάνω από 80 λεπτά συνέντευξης της μπάντας, ένα επιπλέον backstage clip και ένα βίντεο από την νέα έκδοση του "I Surrender".


"Memories in Rock II" track listing:


Disc 1

01. Over The Rainbow
02. Spotlight Kid
03. I Surrender
04. Mistreated
05. Since You've Been Gone
06. Man On The Silver Mountain/Woman From Tokyo
07. 16th Century Greensleeves
08. Soldier Of Fortune
09. Perfect Strangers
10. Difficult To Cure
11. All Night Long
12. Child In Time

Disc 2

01. Stargazer
02. Long Live Rock'n'Roll/Lazy
03. Catch The Rainbow
04. Black Night
05. Carry On Jon
06. Temple Of The King
07. Smoke On The Water
08. Waiting For A Sign

Disc 3

01. Ritchie Blackmore Interview
02. Ronnie Romero Interview
03. Jens Johansson Interview
04. Bob Nouveau Interview
05. David Keith Interview
06. Candice Night Interview
07. Lady Lynn Interview
08. Dave David Interview
09. Andreas Bock Interview
10. Michael Bockmühl Interview
11. Bonus Backstage Clip
12. I Surrender 2017 Backstage Clip