RANDY BLYTHE (Lamb Of God): Διαβάστε τη συνέντευξη του μέσα από τη φυλακή

Η τσέχικη ιστοσελίδα Blesk.cz, έδωσε στη δημοσιότητα μία αποκλειστική όπως ισχυρίζεται συνέντευξη του φυλακισμένου Randy Blythe των Lamb Of God.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη:

 

Blesk.cz: Τι θυμάσαι από εκείνη την ημέρα που έγινε το συγκεκριμένο γεγονός στην Πράγα κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Lamb Of God, το Μάιο του 2010;

Blythe:  Δεν γνωρίζω τίποτα για κάποιο γεγονός (το οποίο λέγεται ότι έγινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας). Θυμάμαι πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με τη συναυλία, κυρίως επειδή έχω παίξει σε πολλές συναυλίες (πριν και μετά από τη συγκεκριμένη). Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι η σκηνή ήταν πολύ μικρή και με το ζόρι χωρέσαμε τον εξοπλισμό μας. Επίσης απ’ ότι λένε υπήρχε και ένα άτομο της ασφάλειας γιατί πολλά άτομα σκαρφάλωναν στην σκηνή – συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού αλλά μπορεί να μπερδεύω λεπτομέρειες με περιστατικά σε άλλα clubs. Επειδή δεν φοράω τα γυαλιά μου στη σκηνή τα βλέπω όλα θολά. Σε καμία περίπτωση δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Ο μόνος τρόπος για να ήρθα σε επαφή με κάποιον από το κοινό είναι να προστάτευα τον εαυτό μου από άτομα που έπεφταν πάνω μου όταν σκαρφάλωναν στην σκηνή.

 

Blesk.cz: Πως περνάς τις ώρες στου μέσα στη φυλακή μαζί με τους συγκρατούμενους σου;

Blythe: Διαβάζω, γράφω γράμματα στην οικογένεια και τους φίλους μου και κρατάω ημερολόγιο. Τα πάω πολύ καλά με τον συγκρατούμενο μου από τη Μογγολία και μάλιστα προσπαθώ να μάθω τη γλώσσα του. Έχω αρχίσει να γράφω ένα βιβλίο για την διαμονή μου στη φυλακή Pankrac και σκέφτομαι στίχους.

 

Blesk.cz: Έχεις τις επιφυλάξεις σου για την συνεργασία με την τσέχικη αστυνομία και την απονομή δικαιοσύνης στην περίπτωση σου;

Blythe: Όσο αφορά την αστυνομία, πιστεύω ότι ενήργησαν πολύ επαγγελματικά και ακολούθησαν τις οδηγίες. Αλλά όσο αφορά τη δικαιοσύνη, ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω γιατί είναι διαφορετικά από τις Η.Π.Α. Πίστευα ότι αν πλήρωνα την εγγύηση θα με άφηναν ελεύθερο.

 

Blesk.cz: Την Τετάρτη (11 Ιουλίου), δέχτηκες την επίσκεψη της συζύγου σου. Σε στηρίζουν η οικογένεια σου και οι οπαδοί σου;

Blythe: Η συνάντηση με την υπέροχη σύζυγο μου ήταν πολύ όμορφη και ενθαρρυντική. Έχω παραλάβει μηνύματα συμπαράστασης από την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας που τους λείπω και ανυπομονώ να τους δω.

 

Blesk.cz: Πλήρωσες την εγγύηση και απ’ ότι φαίνεται σύντομα θα αποφυλακιστείς. Ποια είναι τα σχέδια σου;

Blythe: Εάν γυρίσω πίσω στις Η.Π.Α., θα κουρέψω το γκαζόν, θα περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια μου και θα βουτήξω και πάλι στη μουσική έτσι ώστε να μπορέσω να πληρώσω τα έξοδα μου. Πρέπει να βοηθήσω τους φίλους μου να κερδίσουν κάποια χρήματα ώστε να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Εάν έπρεπε να μείνω στη Τσεχία, θα ακολουθούσα το γράμμα του νόμου απόλυτα.

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

rockoverdose.gr