Red Hot Chili Peppers: Ακούστε το ΝΕΟ τραγούδι τους “Poster Child”!

Οι Red Hot Chili Peppers έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι από το νέο τους album με τίτλο ‘Unlimited Love’ που πρόκειται να κυκλοφορήσει 1 Απριλίου του 2022.

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο  ‘Poster Child’ και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:



Red Hot Chili Peppers – ‘Unlimited Love’ – Tracklist:


1. Black Summer
2. Here Ever After
3. Aquatic Mouth Dance
4. Not the One
5. Poster Child
6. The Great Apes
7. It’s Only Natural
8. She’s a Lover
9. These Are the Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ’Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo