ROTTING CHRIST, Ιωάννινα 11/09/10

Ήξερα από πολύ καιρο πριν για την συναυλια των ROTTING CHRIST στα Ιωάννινα μιας και ειχε ανακοινωθει στα πλαισια της περιοδειας τους και περιμενα την μερα , με ανυπομονησια μπορω να πω.
Επιτελους η 11 Σεπτεμβρη εφτασε και είχα φτασει από τους πρωτους στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ οπου θα γινονταν η συναυλια.

Μαζί με τους ROTTING CHRIST εμφανιζονταν η τοπικη μπάντα των GLACIER,οι OVERGARVEN από την Αλεξανδρούπολη και πριν σαν τελευταια support band οι τοπικοι SPIDER KICKERS.
Oλες οι μπαντες ανηκουν στον χωρο του thrash/death και απεδωσαν παρα πολύ καλα.
Τους GLACIER δεν τους ήξερα αλλα ητανε παρα πολύ καλοι στο ειδος τους και ζεστάνανε τον κοσμο όπως επρεπε για αυτά που ακολουθησαν.

Εντυπωση μου εκανε η ενεργεια του τραγουδιστη των OVERGARVEN,Κωστα Ταουσανιδη ο οποιος δεν καθονταν ακινητος λεπτο και ξεσηκωνε τον κοσμο.
Οι OVERGARVEN ερχοντουσαν για πρώτη φωρα στα Ιωάννινα και αφησαν της καλυτερες εντυπωσεις συμφωνα με τα σχολια που ακουσα,αλλα και η μπάντα έχει να λέει για τον κοσμο των Ιωαννινων.


Οι SPIDER KICKERS με το γνωστο παλιο 80's thrash/death και με τον ιδιαιτερο ηχο τους ξεσηκωσανε τους πολλους οπαδους τους και όχι μονο αν και εχαν καπόια προβληματα με τον ηχο τα οποια όμως δεν τους πτοήσανε.

Για το τελος οι ROTTING CHRIST αποδειξανε ακομα μια φορά γιατι είναι τοσο μεγαλη μπάντα ,εχουνε τοσους πολλους οπαδους..κανενας δεν καθονταν ακινητος στο συναυλιακο χωρος που ητανε σχεδον ασφυκτικα γεματος.

Εν κατακλειδι ηταν μια παρα πολύ καλή διοργανωση σε έναν καλο θα μπορουσα να πω χωρο και με πολύ καλο σε γενικες γραμμες.
Ο κοσμος εφυγε ευχαριστημενος,βοηθησε και το εισητηριο των 15 ευρω, όπως και τα συγκροτηματα.

Τα Ιωάννινα τελικα δειχνουν συμμετοχη στης metal/rock διωργανωσεις..μηπως καποιοι θα πρεπει να το λαβουν αυτό υποψην?

Δημήτρης Μπιστιόλης
"Ioannina Rock/Metal Fans"

Comments