ROYAL HUNT: Το νέο τους studio album κυκλοφορεί τον Οκτώβριο!

Οι ROYAL HUNT πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 16ο studio album τους με τίτλο "Dystopia.Part 2" στις 26 Οκτωβρίου μέσω της King Records (Japan, SE Asia) και στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Northpoint Productions (ΕU, N & S America).


Πρόκειται για τη συνέχεια του 1ου μέρους του concept Dystopia που κυκλοφόρησε το 2020,  εμπνευσμένο από την κλασική νουβέλα του Ray Bradbury - “Fahrenheit 451”, η οποία γίνεται όλο και πιο έντονη στο τέλος.

Το album θα έχει αρκετούς καλεσμένους μουσικούς όπως οι : Mats Leven (TSO, Skyblood, Vandenberg), Mark Boals (Y.J. Malmsteen, Ring of Fire, Royal Hunt), Henrik Brockman (Royal Hunt, Evil Masquerade, N´Tribe), Kenny Lubcke (Narita, Zoser Mez) και Alexandra Andersen (Royal Hunt, JSP). Το “Dystopia – Part 2” θα κυκλοφορήσει στα εξής formats: regular CD, various Deluxe editions/bundles and a gatefold, heavy vinyl double LP (availability date pending).


Ένα  “must have" album για τους λάτρεις του symfo/prog/power ήχου.


MESSAGE FROM THE BAND“Thinking back to the release date of the “Part 1” back in 2020 makes you realize what a crazy time we all went through just during the last two years: who could have imagined that our “Dystopia” – project would reflect the harsh reality in such detail? And the madness is still ongoing. In any case, “Dystopia – Part 2” is even more relevant today than ever: we followed the general concept yet filled it up with images of current events in order to make it resonate with every person, everybody living through 2020 to 2022 and watching insanity to unfold in real time”.



André Andersen – keyboards

DC Cooper – vocals

Andreas Passmark – bass

Jonas Larsen – guitars

Andreas HABO Johansson – drums



Connect with ROYAL HUNT: