SAMMY HAGAR (Chickenfoot): Ο νέος δίσκο των Van Halen δεν ήταν ότι περίμενα

Ο πρώην τραγουδιστής των Van Halen, και νυν Chickenfoot, μίλησε στο The Boston Phoenix για το νέο δίσκο της πρώην μπάντας του, “A Different Kind Of Truth”.

“Δεν ακούω πολλούς νέους δίσκους. Μόνο ότι ακούω στο ραδιόφωνο και μου αρέσει πάω και το αγοράζω. Τα τελευταία συγκροτήματα που το κατάφεραν αυτό είναι οι Black Keys και οι Kings Of Leon. Όταν άκουσα το “Tattoo” και είδα το video γιατί μου το έστελναν συνέχεια, δεν ενθουσιάστηκα. Δεν ήταν το τραγούδι που θα με έκανε να τρέξω στο δισκοπωλείο και να αγοράσω τον νέο δίσκο. Και έτσι δεν το έκανα. Δεν τον κατέβασα καν. Στη συνέχεια άκουσα ακόμα ένα που μου φάνηκε λίγο χαζό και μετά άκουσα το “She’s The Woman”, το οποίο νομίζω ότι είναι αρκετά καλό. Είναι περίπου αυτό που περίμενα να ακούσω από τους Van Halen. Τα άλλα πάλι όχι.”

 

Στη συνέχεια ο Hagar, παραδέχτηκε ότι νευρίασε με τους διοργανωτές όταν έμαθε ότι οι Chickenfoot, στους οποίους παίζει ακόμα ένα πρώην μέλος των Van Halen, ο μπασίστας Michael Anthony, θα παίξουν στο Los Angeles (10 Ιουνίου στο Greek Theater) την ίδια περίοδο με τους Van Halen (1, 9 και 12 Ιουνίου).

 

“Στην αρχή είπα: “τι διάολο κάνουν οι διοργανωτές και μας βάζουν την ίδια περίοδο με τους Van Halen; Θα δημιουργηθεί ανταγωνισμός μεταξύ των οπαδών μας, χωρίς λόγο και δε μου αρέσει. Θέλω οι οπαδοί να νιώθουν ότι μπορούν να αγαπούν και τους Van Halen και τους Chickenfoot. Δεν θέλω κάποιο ανταγωνισμό. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς με τους Van Halen. Είμαι μέρος της κληρονομιάς τους. Πως μπορώ να ανταγωνιστώ κάτι του οποίου ήμουν μέλος; Δεν μας βλέπω σαν ανταγωνιστές αλλά ξέρω ότι μερικοί το κάνουν. Θέλεις πραγματικά να δεις τους Van Halen τη μία μέρα και την επόμενη να δεις εμάς και να μας συγκρίνεις;”

 

Διαβάστε περισσότερες από τις σκέψεις του Sammy Hagar όπως επίσης και του Gary Cherone στο The Boston Phoenix.

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

rockoverdose.gr