SCREAM COLLISION: Δείτε το trailer του debut album “Memories” σε συνεργασία με την Wormholedeath Records.



Οι  hard-rock metallers SCREAM COLLISION παρουσιάζουν το trailer του debut album τους με τίτλο "Memories" σε συνεργασία με την Wormholedeath Records.


Στους Scream Collision τραγουδά ο  Γιάννης Παντελαίος, γνωστός από την πετυχημένη συμμετοχή του στο The Voice.


Δείτε παρακάτω το trailer.


Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist.


Memories tracklist

1) Mess Inside My Head (Memories)

2) Nightmares

3) The Last Straw

4) Asylum


6) Invincible

7) Rigged Game



Giannis Pantelaios : Vocals

Johnie Chorianopoulos :Guitars

Evgenios Diamantidis : Bass

Georgios Christodoulou : Keyboards

George Labrakos : Drums