SENSE OF FEAR: Νέο άλμπουμ “Infernal Decay” στις 8 Μαΐου – Guest εμφάνιση από τον Sakis Tolis

 Οι Κοζανίτες metallers SENSE OF FEAR ανακοίνωσαν την υπογραφή τους στη Sleaszy Rider SRL, μία ελληνική δισκογραφική εταιρεία με παγκόσμια διανομή, καθώς και την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο “Infernal Decay”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου 2026.

Παράλληλα, η μπάντα αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα σημαντικό νέο για τον επερχόμενο δίσκο, καθώς στο album συμμετέχει ως guest μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του metal, ο Sakis Tolis (Rotting Christ). Ο Sakis Tolis ηχογράφησε φωνητικά για ένα από τα κομμάτια του δίσκου, με την ηχογράφηση να πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση του George Nerantzis.

Οι SENSE OF FEAR δήλωσαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι ανυπομονούν να μοιραστούν το νέο τους υλικό με το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Infernal Decay” αναμένονται σύντομα.

🔥 “Infernal Decay” – Out May 8th, 2026 via Sleaszy Rider SRL 🔥

 Δείτε το εξώφυλλο παρακάτω:

📌 Επίσημα posts:

 

 

 

Comments

rockoverdose.gr