Στο studio οι SEPTICFLESH για το ΝΕΟ δίσκο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2021!

 

Σε συνέντευξη στο RockOverdose.gr και στον Ζήση Πετκανά, ο Χρήστος Αντωνίου των SEPTICFLESH δήλωσε πως η μπάντα βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας το ΝΕΟ δίσκο που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2021!

 

Πιο συγκεκριμένα είπε: "Ο νέος δίσκος μας κοντεύει να τελειώσει. Σε ένα μήνα περίπου μπαίνουμε στούντιο και ξεκινάμε την ηχογράφηση. Πιστεύω πως Οκτώβριο λογικά θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα...;Όσο αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, το βλέπω μάλλον προς την Άνοιξη του '21." 

Ενώ όσο αφορά το ύφος του είπε:

"Θα είναι περίπου στο ίδιο ύφος με τους τελευταίους μας δίσκους, δηλαδή της περιόδου μετά το Communion, αλλά πιστεύω έχουμε πάει ένα βήμα παραπέρα από το Codex Omega. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ αυτός ο δίσκος, διότι το Codex Omega αποδείχτηκε πως ήταν πολύ καλός δίσκος για να μπορέσουμε να τον ξεπεράσουμε... Είναι ένα παραγωγικό άγχος που σε κάνει να είσαι πιο συγκεντρωμένος και δημιουργικός. Είναι άγχος που το χρειάζεσαι για να γίνεσαι καλύτερος!" 

 

Μπορείτε να ακούσετε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την συνέντευξη του Χρήστου Αντωνίου των SEPTICFLESH, που παραχώρησε στο RockOverdose.gr και στον Ζήση Πετκανά, την Κυριακή 14/06/2020 στις 22:00 την εκπομπή "Μetal Radio Show" στο RockOversose Web Radio! 

 

 

 

Comments