SHWAN CRAHAN (Slipknot): Ο επόμενος δίσκος θα είναι πολύ λυπητερός

Ο drummer των Slipknot, M. Shawn “Clawn” Crahan και ο τραγουδιστής Corey Taylor μίλησαν στο Billboard.com για την πιθανότητα να ηχογραφήσουν ένα νέο δίσκο.

Ο Taylor μέχρι τώρα εμφανιζόταν αβέβαιος για το αν θα υπάρξει νέος δίσκος της μπάντας μετά τον θάνατο του μπασίστα Paul Gray. Από την άλλη ο Crahan και ο drummer Joey Jordison είναι πολύ πιο αισιόδοξοί για έναν νέο δίσκο.

Ο Crahan δήλωσε: “Εγώ και τα υπόλοιπα μέλη απλά παίρνουμε το χρόνο μας. Ακόμα όλοι προσπαθούμε να δεχτούμε τον θάνατο του Gray. Αν και δεν έχουν μιλήσει για κάποια νέα δουλειά αλλά όλοι έχουμε ιδέες και υλικό. Απλώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι μέχρι να συναντηθούμε όλοι μαζί και να αποφασίσουμε τι θέλουμε να πετύχουμε. Χάσαμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι μας και δεν θα κάνουμε κάτι απλά για να το κάνουμε και επειδή όλοι θέλουν κάτι νέο από εμάς.”

Για τον νέο δίσκο είπε: “Προβλέπω ότι θα είναι πολύ λυπητερός. Θα έχει ένα στρώμα θυμού, μίσους και κακίας το οποίο θα ευθύνεται στην λύπη. Αλλά πιστεύω ότι έρχεται μία πραγματικά μεγάλη αλλαγή στην καριέρα μας. Δεν θα είναι ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο. Απλά νομίζω ότι θα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουμε και ξέρω ότι θα το ήθελε και ο Paul.”

Ο Taylor πρόσθεσε: “Ξέρουμε ότι τα πάντα στον επόμενο δίσκο θα αφορούν τον Paul. Θα είναι πολύ μελαγχολικό. Θα είναι μία πολύ λυπητερή μορφή οργής όταν γίνει και θα είναι ένα μονοπάτι που δεν έχουμε πάρει ποτέ. Προσωπικά δεν ανυπομονώ και τόσο για νέο δίσκο όσο κάποια άλλα μέλη της μπάντας και ξέρω ότι και άλλοι νιώθουν έτσι ακόμα και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο να κάτσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα πριν μπούμε στο στούντιο. Δεν θέλω να ρισκάρουμε και να χάσουμε ότι έχουμε φτιάξει επειδή κάποιος προσπαθεί να αποδείξει κάτι.”

Οι Slipknot ολοκλήρωσαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία το καλοκαίρι. Αυτές ήταν οι πρώτες συναυλίες που έδωσαν μετά τον θάνατο του Gray.

Ο Jordison είχε δηλώσει ότι ο επόμενος δίσκος θα είναι πολύ έντονος: “Είμαστε οικογένεια και το να χάνεις ένα μέλος της οικογένειας είναι άθλιο. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να προχωρήσεις και νομίζω ότι αυτό που θα κάνουμε θα είναι το πιο δυνατό πράγμα που δημιουργήσει.”

Ο τελευταίος δίσκος των Slipknot, “All Hope Is Gone”, κυκλοφόρησε το 2008.

Οι Taylor και Crahan έχουν επιβεβαιώσει ότι το συγκρότημα θα περιοδεύσει στην Αμερική την άνοιξη του 2012.

Για το Rockoverdose.gr
Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

rockoverdose.gr