Ανταπόκριση: SILENT WINTER, Chronomancy Live @ Ergon Showground, Βόλος (10/12/2022)

To Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο ERGON SHOWGROUND στον Βόλο πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό live με τους Βολιώτες SILENT WINTER και τους Θεσσαλονικιούς CHRONOMANCY.

 

Οι οικοδεσπότες SILENT WINTER θέλοντας να προσφέρουν στο κοινό το καλύτερο, πήραν κυριολεκτικά ένα άδειο δωμάτιο και το μετέτρεψαν σε ένα απίστευτο live stage.
O ήχος, τα φώτα και τα effects μαζί με τις εκπληκτικές παρουσίες τους πρόσφεραν μια βραδιά που δύσκολα περιγράφεται σε λίγες σειρές με λόγια. Η είσοδος ήταν δωρεάν και γέμισε με κόσμο που αποθέωσε και τις δύο μπάντες που πραγματικά το άξιζαν.

 

 

Στην σκηνή ανέβηκαν αρχικά οι CHRONOMANCY οι οποίοι είπαν τραγούδια από την μέχρι τώρα δισκογραφία τους σε ένα setlist που ο κόσμος το γνώριζε και το επιβράβευσε με την ενεργή συμμετοχή του.

 


Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι SILENT WINTER. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που είδαμε και ακούσαμε. Επένδυσαν στο καλύτερο και οι φίλοι, οικογένεια, συνεργάτες και οι fan τους (όσοι κατάφεραν να έρθουν από την Αθήνα και τις άλλες πόλεις) θα μιλάνε πολύ καιρό γι αυτό.

Φοβεροί μουσικοί, επαγγελματίες με πολύ αγάπη σ’ αυτό που κάνουν έπαιξαν τραγούδια απ΄όλη την δισκογραφία τους.

 

 

Ο τραγουδιστής Mike Livas έκανε ένα μοναδικό performance έχοντας μια αμεσότητα με το κοινό και όλα τα μέλη της μπάντας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο τέλος της βραδιάς ο ντράμερ των SILENT WINTER, Γιάννης Αντωνόπουλος, ευχαρίστησε από σκηνής το κόσμο που βρέθηκε εκεί, τους συνεργάτες τους, τους CHRONOMANCY, τους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά και όλη η μπάντα έδωσε ραντεβού για τα επόμενα live τους.

 

 

Photos: Dimos Almaliotis

Comments