Νέο μέλος για τους SILENT WINTER η ταλαντούχα Μαρία Μοσχέτα


 

Νέο μέλος για τους  SILENT WINTER η ταλαντούχα Μαρία Μοσχέτα,η οποία αναλαμβάνει τα πλήκτρα.

 

Βιο.

Η Μαρία Μοσχέτα μεγάλωσε στα Ιωάννινα και σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε πιάνο στο Πνευματικό Κέντρο Τσακαλωφ με την καθηγήτρια και σολίστ Δανάη Σούλη με την οποία και τελείωσε το πτυχίο της. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Δίπλωμα του πιάνου με την διευθύντρια και σολιστ Ασπασια Ζέρβα Κωνσταντοπούλου με βαθμό Άριστα 10. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Τον Μάιο του 2019 ολοκλήρωσε τον σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων Μουσικοθεραπείας από το ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα.

Έχει δουλέψει ως μουσικός πιανίστα στο Ηπειρωτικό ωδείο και στο Μουσικό Έργαστηρι Ενορίας Περιβλέπτου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με το Ηπειρωτικό ωδείο Τσακάλωφ, το Μουσικό Εργαστήρι Περιβλέπτου, Φιλαρμονικη Δήμου Ιωαννιτών, Φιλαρμονικη Ναυπακτου και την Φιλαρμονικη Θεσπρωτικου (apollon band) αλλα και την ορχήστρα Δήμου Ιωαννιτών στην παιδική όπερα ΜΙΚΡΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ.

Είναι ενεργό μέλος δυο συγκροτημάτων μοντέρνας μουσικής ΑΥΤΌΠΤΕΣ ΜΆΡΤΥΡΕΣ (συνεργασιες με Υπόγεια Ρεύματα, Bad Movies, Gadjo Dihlo, Mέμφις Magic de spell) στο οποιο κυκλοφορησαν ενα EP στο youtube “Μάγκας” (https://www.youtube.com/watch?v=Lyc8mEs7wxE) και ONE STEP FROM THE EDGE όπου κυκλοφορησαν το album “Beneath the surface”στα οποία παίζει ηλεκτρικό αρμόνιο.
Πλέον ζει στα Ιωάννινα, όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής στο ιδιωτικό σχολείο, Ζωγράφειο.

Comments