SIX FEET UNDER: ‘Wake The Night! Live In Germany’ DVD

Οι death metallers Six Feet Under, θα κυκλοφορήσουνε στις 31 Ιανουαρίου 2011 το DVD 'Wake The Night! Live In Germany', που θα περιλαμβάνει όλο το live show τους, από τη συμμετοχή τους στο Open Air Festival στη Bad Berka, της Γερμανίας, που έγινε στις 8 Αυγούστου του 2009, όπου οι Six Feet Under ήτανε headliners, και δώσανε ένα από τα καλύτερα live shows τους...

"Wake The Night! Live In Germany" track listing:

01. No Warning Shot
02. Silent Violence
03. Revenge Of The Zombie
04. Feasting On The Blood Of The Insane
05. The Day The Dead Walked
06. Seed Of Filth
07. Shot In The Head
08. Torn To The Bone
09. Suffering In Ecstasy
10. The Enemy Inside
11. The Evil Eye
12. Victim Of The Paranoid
13. Human Target
14. Deathklaat
15. Ghosts Of The Undead
16. Shadow Of The Reaper
17. Beneath A Black Sky