SOEN – Επανακυκλοφορούν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους.

Στις 27 Ιανουαρίου 2023, θα βγουν οι επανακυκλοφορίες επίσημα και με την έγκριση των SOEN, φέρνοντας για πρώτη φορά ολόκληρο τον κατάλογό τους σε μία εταιρία. Οι επανακυκλοφορίες είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία μέσω του D2C στο κατάστημα των SOEN τη στιγμή που οι παραδοσιακές προπαραγγελίες για το λιανεμπόριο, θα ξεκινήσουν από τις 25 Νοεμβρίου εδώ.

 

Οι SOEN, το δυναμικό και τιτάνιο Σουηδικό progressive metal supergroup, αποφάσισαν να επανακυκλοφορήσουν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους, Cognitiveκαι Tellurian, από τη Silver Lining Music, στις 27 Ιανουαρίου 2023, αναβιώνοντας τα βήματα που αποτέλεσαν ορόσημο στην πρόοδο του συγκροτήματος.

 

Η νέα ερμηνεία, ως ζωντανή σύνθεση με ορχήστρα, το μαγευτικά μελωδικό Savia από το ντεμπούτο Cognitive, εμφανίζεται επίσης στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία των SOEN, το Atlantis, μία ξεχωριστή συναυλία όπου το γκρουπ παρουσίασε τις πιο δημοφιλείς του συνθέσεις. Ακούστε/δείτε την πρόσφατη κυκλοφορία του “Savia” εδώ.

 

Το Cognitive, θα βγει πρώτη φορά σε βινύλιο και θα περιλαμβάνει το bonustrackWrittenόπως και όλους τους στίχους, ενώ το Tellurian, το οποίο ήταν μέχρι τώρα εξαντλημένο, θα επανεκδοθεί σε βινύλιο, επίσης.

 

Στο “Cognitive”, ο ντράμερ Martin Lopez (OPETH, AMON AMARTH), ο τραγουδιστής Joel Ekelöf (WILLOWTREE), ο μπασίστας Steve Di Giorgio (SADUS, TESTAMENT) κι ο κιθαρίστας Kim Platbarzdis, δημιούργησαν αυτό που ο Lopez περιέγραψε ως «μελωδικό, heavy και περίπλοκο», με τραγούδια που επεικόνιζαν την οπτική γωνία και τη δυναμική των SOEN. Αργότερα, θα ανέπτυσσαν επιπλέον αυτές τις ευαισθησίες και θα επέκτειναν τις προοπτικές τους με το Tellurian. Τότε μπήκε στο συγκρότημα ο StefanStenbergστο μπάσο και οι πιο βαθιές και πλούσιες μελωδίες, παράλληλα με τις προσωπικές ερμηνείες, έσπρωξαν τα όρια της ανωτερότητας κι έφτασε το σημείο που αυτό το περιορισμένης έκδοσης άλμπουμ, να θεωρείται από τα πιο σημαντικά για τους SOENκαι τους οπαδούς τους. Και στους δύο δίσκους, την παραγωγή έχει κάνει ο βραβευμένος με Grammy, Dave Botrill, ο οποίος έχει δουλέψει με καλλιτέχνες όπως οι Peter Gabriel, TOOL, SMASHING PUMPKINS και MUSE.

 

Πάντα προκλητικοί, συναρπαστικοί και τελικάπροσφέροντας μία βαθιά ψυχαγωγική εμπειρία, το να έχει κανείς αυτά τα δύο ζωτικής σημασίας κομμάτια της ιστορίας των SOENνα κυκλοφορούν κάτω από τη Silver Lining Music, είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για το συγκρότημα, με κάθε ηχογραφημένο κεφάλαιο της καριέρας τους, επιτέλους κάτω από ένα επίσημο κι εγκεκριμένο «σπίτι», έχοντας και μελλοντικά κεφάλαια να έρχονται από τη Silver Lining Music.

 

Οι SOEN αυτή τη στιγμή περιοδεύουν στη Βόρεια Αμερική και για μία πλήρη λίστα των επιβεβαιωμένων show, για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες, μπαίνετε εδώ

 

Το Cognitiveκαι το Tellurian”, θα είναι διαθέσιμα σε διπλά gatefoldβινύλια, με το artworkκαι τη συσκευασία να τα έχει επιμεληθεί ο Martin Lopez. Θα βγει κι ένα limited-edition “Black Friday” bundle, που θα περιέχει περισσότερα linernotes, υπογεγραμμένα από τον Martin Lopez και τον Joel Ekelöf και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ για όσο διάστημα υπάρχει stock.

 

COGNITIVE and TELLURIAN will be available as Gatefold double vinyl releases, with artwork and packaging curated by Martin Lopez.  A limited-edition “Black Friday” bundle featuring extended liner notes signed by Martin Lopez and Joel Ekelöfis available to pre-order hereuntil stock lasts.

 

COGNITIVE Track List:                     TELLURIAN Track List     

 

DISC 1 - SIDE A:                                 DISC 1 - SIDE A:

 1. Fraktal 1. Komenco
 2. Fraccions 2. Tabula Rasa
 3. Delenda 3. Kuraman

DISC 1 - SIDE B:                                 DISC 1 - SIDE B:

 1. Last Light 1. The Words
 2. Oscillation 2. Pluton


DISC 2 - SIDE A:                                 DISC 2 - SIDE A:

 1. Canvas 1. Koniskas
 2. Ideate 2. Ennui
 3. Purpose

DISC 2 - SIDE B:                                 DISC 2 - SIDE B:                                

 1. Slithering 1. Void
 2. Savia 2. The Other's Fall
 3. Writhen

 

 

Soen:

Martin Lopez, Drums / percussion

Joel Ekelöf, Lead φωνητικά

Lars EnokÅhlund, Κιθάρες / Πιάνο

Cody Lee Ford, Lead κιθάρα

Oleksii ”Zlatoyar” Kobel, μπάσο

 

FOLLOW SOEN:

www.facebook.com/
www.twitter.com/SOENmusic
www.instagram.com/SOENmusic

www.SOENmusic.com

 

Comments