“Songs Of Surrender”: Συλλογή των 40 πιο αγαπημένων τραγουδιών από τον κατάλογο των U2.



40 songs - 40 creators - 40 stories


Yana Yatsuk - Pride

Alana O'Herlihy - Sunday Bloody Sunday

Tanima Mehrotra - I Still Haven’t Found What I’m Looking For

Ben Elias - 40



Σήμερα κυκλοφορεί η πολυσυζητημένη συλλογή των 40 πιο αγαπημένων τραγουδιών από τον κατάλογο των U2, και μαζί με αυτό ένα συνεργατικό project «έκπληξη» 40 δημιουργών-καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσκλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα videάκι 60 δευτερολέπτων, το καθένα ‘ντυμένο’ με ένα επανα-ηχογραφημένο τραγούδι των U2 από τη συλλογή!


Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι 40 νέα visuals της μουσικής των U2, 40 ιστορίες από 40 δημιουργούς - για να ‘γιορτάσουν’ την κυκλοφορία του “Songs Of Surrender”, μιας συλλογής 40 εμβληματικών τραγουδιών των U2 από όλο τον κατάλογο του συγκροτήματος, ηχογραφημένα και remastered για το 2023.


Οι 40 καλλιτέχνες αυτοί είναι είτε σκηνοθέτες, είτε ζωγράφοι, είτε φωτογράφοι και προέρχονται από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, όπως την Ινδία, την Αμερική, την Ουκρανία, τη Νέα Ζηλανδία κ.ά!


Αυτά τα 40 οπτικά θα δημοσιευθούν στα social media των αντίστοιχων καλλιτεχνών τις επόμενες ημέρες!


Βρείτε και ακούστε το “Songs Of Surrender” ψηφιακά, εδώ:


“Songs Of Surrender” tracklisting:


  • Side 1 – The Edge
  • One
  • Where The Streets Have No Name
  • Stories For Boys
  • 11 O'Clock Tick Tock
  • Out Of Control
  • Beautiful Day
  • Bad
  • Every Breaking Wave
  • Walk On (Ukraine)
  • Pride (In The Name Of Love)


  • Side 2 - Larry
  • Who’s Gonna Ride Your Wild Horses
  • Get Out Of Your Own Way
  • Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of
  • Red Hill Mining Town
  • Ordinary Love
  • Sometimes You Can’t Make It On Your Own
  • Invisible
  • Dirty Day
  • The Miracle Of Joey Ramone
  • City Of Blinding Lights


  • Side 3 - Adam
  • Vertigo
  • I Still Haven’t Found What I’m Looking For
  • Electrical Storm
  • The Fly
  • If God Will Send His Angels
  • Desire
  • Until The End Of The World
  • Song For Someone
  • All I Want Is You
  • Peace On Earth


  • Side 4 - Bono
  • With Or Without You
  • Stay
  • Sunday Bloody Sunday
  • Lights Of Home
  • Cedarwood Road
  • I Will Follow
  • Two Hearts Beat As One
  • Miracle Drug
  • The Little Things That Give You Away
  • 40


Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company