SPITFIRE: Ακούστε το “Denial To Fall”, από το ομότιτλο ΝΕΟ album τους! (Lyric Video)

Οι SPITFIRE επέστρεψαν!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ΝΕΟ τραγούδι τους "Denial To Fall" από τον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου από τη No Remorse Records! 


Προπαραγγελίες:  No Remorse Records




Spitfire – “Denial To Fall” tracklist:
1. Stand And Fight
2. Wasted
3. Denial To Fall
4. Unholy
5. Ready To Attack
6. On My Own
7. Many Lies
8. Naked Fire
9. Back To Zero






line up:
Elias Longinidis – Guitars
Tassos Krokodilos – Lead and backing vocals
Panos Hatziioannidis – Guitars
Nikos Michalakakos – Bass
Nick Adams – Drums