Η απόλυτη γκρούβα ακούει στο όνομα SPY DAS!

 

SPY DAS - PLOT TWIST

Όταν η ελεύθερη τέχνη συναντά τις πολιτισμικές καταβολές της soul και της funk και τα ηχοτρόπια της blues ντύνονται άναρχα με rock ενσυναίσθηση, τότε γεννιέται ότι πιο psycho και πειραματικό. Αν θεωρείς τον εαυτό σου λάτρη του καινοτόμου και του διαφορετικού, τότε επιβάλλεται να ακούσεις το ολόφρεσκο project του Spy Das!

Γιατί η απόλυτη γκρούβα ακούει στο όνομα του!

 

YouTube EP Link: https://youtu.be/pnel0L-R2QI

 

 

EP TITLE: Plot Twist (release date 1/11/21)
1st Single Title: Doin’ Well
2nd Single Title: Bendface

Το "Plot Twist" κυκλοφόρησε επίσημα 1/11/21

Στον δίσκο συμμετέχουν οι Kostas Antoniou(Bass) και Chris Vigos(Drums). Η μίξη και η παραγωγή έγινε στα Studio Lychnopolis απο τον Nikos Chalkousis, ενώ το Mastering από τον Bill Lagos. Το Design και το illustration το επιμελήθηκε ο Dimitris Nikolis της DN design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να γνωρίζεις...

Ο Spy Das (γεννημένος στην Αθήνα το 1993) είναι ο κιθαρίστας/ τραγουδιστής των The Vulcan Itch, Mama Sings Fire ενώ παλιότερα υπήρξε μέλος των Blame Kandinsky, Citizen Jim και Press Esc. Ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρική κιθάρα σε ηλικία 14 ετών και από την ηλικία των 18 ετών καταφέρνει να γίνει επαγγελματίας μουσικός έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες μουσικές εμφανίσεις και συνεργασίες με διάφορα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Lab Music Education και του London College of Music με μεγάλες διακρίσεις και επιδόσεις. Έχει διδαχτεί από σπουδαίους μουσικούς όπως ο Γιώργος Καλαβρέζος, Παναγιώτης Κραμπής, Γρηγόρης Ντάνης, Τεό Γκουτσίδης, Aλέξανδρος Φλούρος, Γιώργος Δάφνος.

Follow Spy Das here:

EP Credits:

  • Guitars: Spy Das
  • Bass: Kostas Antoniou
  • Drums: Chris Vigos
  • Keyboards on ''My Loneliness’': George Ahas Lignos

Engineered and mixed by Nikos Chalkousis at Lychnopolis
https://www.facebook.com/Lychnopolis

Mastered by Bill Lagos
https://www.facebook.com/bill.lagos01

Design and illustration by Dimitris Nikolis DN Design
https://www.facebook.com/dndesign.gr
https://www.facebook.com/dimitris.nikolis4

Comments