STRAY GODS: Δείτε το lyric video για το τραγούδι “Out of Nowhere”, απ’ το νέο album “Olympus”!

Οι Stray Gods έδωσαν στη δημοσιότητα το official video για το τραγούδι “Out of Nowhere” που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους με τίτλο "Olympus!

Το album κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου σε Digipack CD, Transparent green vinyl limited to 500 copies & digital streaming/download format, μέσω της Roar! Rock Of Angels Records!

Pre-order the album, here:




Video created by Progressive Vision Group:



1. Out of Nowhere
2. Ghost from The Future
3. The Other Side of The Mirror
4. The Sign
5. Abel & Cain
6. Fortune Favors the Bold
7. Angels of Light
8. Olympus







Stray Gods:

Artur Almeida – Vocals

Bob Katsionis - Guitars & Keyboards

Gus Macricostas – Bass

John McRis -Guitars

Thanos Pappas – Drums