STRYPER: Ακούστε το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Lost”

Ακούστε παρακάτω το νέο κομμάτι των Stryper  με τίτλο "Lost" , από το νέο επερχόμενο τους album "God Damn Evil", το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της Frontiers Music Srl. στις 20 Απριλίου.


Δείτε παρακάτω το tracklist καθώς και το εξώφυλλο του νέου album.


"God Damn Evil" track listing:

01. Take It To The Cross
02. Sorry
03. Lost
04. God Damn Evil
05. You Don't Even Know Me
06. The Valley
07. Sea Of Thieves
08. Beautiful
09. Can't Live Without Your Love
10. Own Up
11. The Devil Doesn't Live Here