SUICIDAL ANGELS στο RockOverdose:”Υποσχόμαστε να παίξουμε πιο γρήγορα & πιο δυνατά από ποτέ!”

 

Λίγες μέρες πριν την εμφάνισή τους επί αθηναϊκού εδάφους, το RockOverdose μίλησε με τους Suicidal Angels, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ουσιαστικά την επιθυμία πολλών metalheads - την πρώτη heavy metal συναυλία μετά την καραντίνα!

Η επιστροφή στα συναυλιακά δρώμενα μετά από τόσο καιρό θα είναι σίγουρα μια διαφορετική εμπειρία, μιας και θα υπάρχουν υποχρεωτικά περιορισμοί! Οι Suicidal Angels εμφανίζονται στο Urban Athens Festival, την 1η Ιουλίου 2021 και υπόσχονται να "ανακαινίσουν" την Τεχνόπολη του Δ.Αθηναίων και αυτό είναι κάτι που αναμένουμε να ζήσουμε! 

Διαβάστε παρακάτω την κουβέντα μας με τον μπασίστα της μπάντας, Άγγελο Λελικάκη.


 

 

RockOverdose: Γεια σου Άγγελε, καλώς ήρθες στο Rock Overdose! Πως είσαι; Πως σου φαίνεται η επιστροφή στην σκηνή μετά απο αρκετό καιρό;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Καλησπέρα Ζήση, είμαι μια χαρά, ευχαριστώ για την πρόσκληση !!
Η επιστροφή στη σκηνή είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί, πάει πολύς καιρός που μας έχουν μαντρωμένους και νομίζω είναι ώρα να ελευθερωθούμε.

 

 

RockOverdose: Πως νιώθεις που θα ξανά δείτε τους θαυμαστές σας μετά από τόσο καιρό απουσίας από την ζωντανή μουσική σκηνή;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Πραγματικά νιώθω τέλεια, δε θα μπορούσε η επιστροφή στα live να γίνει πουθενά άλλου, παρά στην Αθήνα. Πάντα είναι ξεχωριστό να παίζουμε στην πόλη μας και να ερχόμαστε σε επαφή με τόσους ανθρώπους που γνωρίζουμε και μας στηρίζουν χρόνια, αλλά αυτή η φορά θα είναι λίγο πιο ξεχωριστή.

 

 

RockOverdose: Τι κομμάτια θα περιλαμβάνει το setlist; Θα παίξετε τραγούδια από όλη σας την δισκογραφία;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Όπως πάντα προσπαθήσαμε να κάνουμε μία μίξη από όλη μας τη δισκογραφία, με κομμάτια που νιώθουμε ότι ταιριάζουν στον παλμό της περιόδου.

Και μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα τα παίξουμε πιο γρήγορα και πιο δυνατά από ποτέ!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

 

RockOverdose: Πως περάσατε τον χρόνο σας μέσα στην καραντίνα; Είχατε την δυνατότητα να κάνετε πρόβες ή να γράψετε νέο υλικό; Θα δούμε κάποιο άλμπουμ στο άμεσο μέλλον; Το τελευταίο σας άλμπουμ ήταν το Years Of Aggression το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Κοίτα, το Years of Aggression κυκλοφόρησε Αύγουστο του ‘19, με την καραντίνα και όλη αυτή την κατάσταση που περνάμε εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν έχουμε προλάβει να το χαρούμε και να το προωθήσουμε ζωντανά όσο θα έπρεπε και όσο θα του άξιζε, ακυρώσαμε πάνω από 100 προγραμματισμένα live, από την Ευρώπη μέχρι όπου μπορείς να φανταστείς. Όποτε νομίζω ότι το Years of Aggression αξίζει να ακουστεί ζωντανά λίγο ακόμα.

Όσο για την καραντίνα, περάσαμε κάποιες δύσκολες φάσεις όπως όλος ο κόσμος, κυρίως ψυχολογικά, αλλά συνεχίσαμε όπως πάντα να προβάρουμε και να δουλεύουμε πάνω σε καινούργια κομμάτια.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

RockOverdose: Πως βλέπετε την μέχρι σήμερα πορεία σας και ποιά τα μελλοντικά σας σχέδια; Ποιός είναι ο επόμενός σας στόχος;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της μπάντας, κάθε χρόνο πάμε ένα βήμα παραπάνω και αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας, να εξελισσόμαστε, μουσικά και προσωπικά. Δυστυχώς όμως με την κατάσταση ως έχει, δε μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους μιας και κάθε μέρα η ζωή και οι κανόνες αυτής αλλάζουν.
Όποτε στόχος μας είναι η επιστροφή στην κανονικότητα να μας βρει δυνατούς και έτοιμους για το επόμενο βήμα.

 

RockOverdose: Έχετε κάποια πρόταση για περιοδεία μέσα στο 2021 ή το 2022;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Έχουμε κάποιες προτάσεις και συζητάμε για περιοδεία στις αρχές του 2022, αλλά με την κατάσταση ως έχει δε μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα, κάνουμε υπομονή και ελπίζουμε ότι μέχρι τότε η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί και θα είμαστε όλοι πιο ασφαλείς.

 

 

 

RockOverdose: Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους θαυμαστές σας πριν την πολυπόθητη συναυλία;

 

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Πολύς κόσμος μου λέει ότι το τελευταίο live που είδαν, πριν τις καραντίνες και τους εγκλεισμούς, ήταν η εμφάνιση μας στο Piraeus Academy το Γενάρη του ‘20.

Ας είναι το live στην Τεχνόπολη αυτό που θα θυμίσει σε όλους μας γιατί αγαπάμε αυτή τη μουσική, απολαύστε το και γυρίστε σπίτια σας χωρίς φωνές και λαιμούς, γιατί χωρίς εσάς δεν έχει νόημα!

 

RockOverdose: Ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια!

Angel Lelikakis (SUICIDAL ANGELS): Εγώ σε ευχαριστώ Ζήση, να ‘σαι καλά και τα λέμε από κοντά, σύντομα ελπίζω !

 

 

Για το RockOverdose, 

Ζήσης Πετκανάς

Ερωτήσεις: Γιάννης Λιβανός

 

Comments