SUN OF NOTHING & SARDONIS (bel) live στην Αθήνα

Οι Sun Of Nothing, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης δουλειάς τους, καλούνται να μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά με μια δυναμικότατη εμφάνιση. Η σκοτεινή διάθεση, τα βίαια ξεσπάσματα, η βλοσυρή ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι παρόντα. Στο An Club (Αθήνα - Πέμπτη 17/3)!

Μαζί τους το stoner doom/sludge ντουέτο από το Βέλγιο που ακούει στο όνομα SARDONIS. Η πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα αναμένεται σαρωτική καθώς έρχονται έτοιμοι να εξαπολύσουν τον fuzz οχετό που καταπιέζεται στις ηχογραφήσεις τους. Πλέον η σκηνή θα έχει κατεδαφιστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί τους headliners της βραδιάς.

Την ατμόσφαιρα για τη συναυλία της Αθήνας θα ζεστάνουν οι Nechayevschina, απλώνοντας στον αέρα τα μυστηριακά ψυχεδελικά μουσικά κύματά τους και περιγράφοντας γλαφυρά τις ανατολίτικες εμμονές τους.

Στην Αθήνα οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το live ξεκινά στις 20:30

Είσοδος: 5€ (δε θα υπάρξει προπώληση)

Τη συναυλία της Αθήνας θα ακολουθήσει after party στο Roi Mat.

Comments