Νάγια Γρανά: Διασκευάζει στο πιάνο το “B.Y.O.B.” των System Of A Down (Βίντεο)

 

Η Νάγια Γρανά αυτή τη φορά επέλεξε να διασκευάσει το "B.Y.O.B" των  SYSTEM OF A DOWN και δηλώνει σχετικά στο Rock Overdose:

 

"Επέλεξα το συγκεκριμένο τραγούδι γιατί ήταν πρόκληση να αποτυπωθεί στο πιάνο αυτή η ένταση της μουσικής και των στίχων . Η ελευθερία δυστυχώς δεν είναι δεδομένη. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη σκοτάδι και φόβο .

Η μουσική όμως είναι ένα όχημα που σε ταξιδεύει δίχως φόβο στο φως .Η απόδοση αυτού του τραγουδιού στο πιάνο ήθελα να μεταδώσει αυτή την αισιοδοξία μέσα στην παράνοια που ζούμε .

Η ηχογράφηση έγινε στο Live studio , όπως πάντα ,με ηχολήπτη τον Νίκο Σπυρόπουλο και η μουσική έξω απαγορευόταν παντού ..."

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Νάγια Γρανά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

 

Ξεκίνησε απο πολύ μικρή τις σπουδές στο πιάνο στο Εθνικό Ωδείο ,απ όπου και απόφοιτησε με άριστα παμψηφεί. Άρχισε αμέσως μετά τις σπουδές να διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο.

 

Το 2002 βρίσκεται στους Πυξ Λαξ όπου ηχογραφεί και περιοδεύει με ακορντεόν και πλήκτρα . Παράλληλα συμμετέχει και ηχογραφεί σε κυκλοφορίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Μπάμπη Στόκα , Γυμνά Καλώδια ,Σ.Α.Μ ,misty 9. Απο το 2012 συμμετέχει στη διοργάνωση του "park festival " και συνεχίζει τη διδασκαλία μουσικής για μικρούς και μεγάλους στο LIVE STUDIO. Απο το 2014 η αγάπη της για την rock μουσική την ώθησε να ξεκινήσει μια προσπάθεια να ερμηνεύσει τραγούδια rock/ metal συγκροτημάτων σε πλήρη ενορχήστρωση παιγμένα με ενα πιάνο.

 

 

Τσεκάρετε το επίσημο κανάλι της Νάγιας στο YouTube!

 

 

 Comments