Ο δημιουργός του “Tales Of The IRON MAIDEN” παραδέχεται το λάθος του με την σημαία της Μακεδονίας σε video του & ζητάει συγνώμη από τους Έλληνες!

Το youtube κανάλι The Maiden Cartoons, δημοσίευσε ένα ακόμη animation video για την σειρά "The Tales Of The Iron Maiden" αυτή τη φορά παρουσιάζοντας την animation εκδοχή  για το τραγούδι "Still Life". Μία ακόμη εξαιρετική δουλειά του Val Andrade, η οποία προς το τέλος παρουσίαζε μια ... ευχάριστη έκπληξη!

Ενώ λοιπόν το animation clip του Still Life έχει τελειώσει, λίγο πριν το 6΄λεπτό (5:53) ο δημιουργός του επιθυμεί να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται μία ανακοίνωση σχετικά με το αντίστοιχο video για το τραγούδι Alexander The Great, στο οποίο ο δημιουργός παραδέχεται πως έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, χρησιμοποιώντας την λάθος σημαία - ως σημαία της Μακεδονίας !

Αποκαθιστά λοιπόν την πραγματικότητα, δείχνοντας σε όλους το λάθος του και παρουσιάζοντας τη σωστή σημαία, αναφέροντας στο τέλος πως είναι αδαής ... και ζητώντας συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες!

Παράλληλα, ευχαριστεί και τον Mr.Panos "Macedonia Is Greek" Voultsidis για την συμβολή του στην αποκατάσταση της ιστορικής πραγματικότητας.

Ένα μεγάλο RESPECT για την κίνηση αυτή!

Δείτε το video παρακάτω

και το επίμαχο video εδώ

Comments