CLUTCH: Δείτε το official music video για το ΝΕΟ τραγούδι “Slaughter Beach”!



Οι Αμερικανοί groove rockers Clutch έδωσαν στη δημοσιότητα το official music video για το ΝΕΟ τους τραγούδι με τίτλο “Slaughter Beach” που περιλαμβάνεται στο νέο τους album, "Sunrise On Slaughter Beach", το οποίο κυκλοφορεί στις 16 Σεπτεμβρίου μέσω της Weathermaker Music.


"The lyrics for Slaughter Beach were inspired by a late night walk along the southern Delaware Bay. Odd things happen there.” - Neil Fallon


Δείτε παρακάτω το official music video:





Track listing:

01. Red Alert (Boss Metal Zone)
02. Slaughter Beach
03. Mountain Of Bone
04. Nosferatu Madre
05. Mercy Brown
06. We Strive For Excellence
07. Skeletons On Mars
08. Three Golden Horns
09. Jackhammer Our Names