THRESHOLD: Μπαίνουν στο studio για τον ένατο δίσκο τους

Αυτή τη στιγμή οι Βρετανοί progressive metallers, Threshold, είναι στα Thin Ice Studios (Dragonforce, Pendragon) στο Surrey της Αγγλίας για την ηχογράφηση του ένατου δίσκου τους.

Μόλις τελείωσε η προ-παραγωγή από την μπάντα και έτσι μπορούν να αρχίσουν να ηχογραφούν τα drums. “Έχουμε περίπου 75 λεπτά μουσικής αυτή τη στιγμή άρα έχουμε πολλά να κάνουμε”, δήλωσε ο πληκτράς Richard West, ο οποίος είναι παραγωγός του δίσκου μαζί με τον κιθαρίστα Karl Groom. “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατεύθυνση που παίρνει ο δίσκος” πρόσθεσε ο Groom. “Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις να συνεισφέρουν στο γράψιμο όλα τα μέλη της μπάντας.”

Στον νέο δίσκο μπορείτε να ακούσετε τον αρχικό τραγουδιστή των Threshold, Damian Wilson (Headspace, Star One). Επέστρεψε στην μπάντα το 2007 μετά την αποχώρηση του Andrew “Mac” McDermott, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε στις 3 Αυγούστου 2011.

Ο νέος δίσκος των Threshold θα κυκλοφορήσει το 2012 μέσω της Nuclear Blast

Για το Rockoverdose.gr
Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments