Ξεκίνησε η προπώληση για την συναυλία των IRON MAIDEN στην Αθήνα!

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη εμφάνιση των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μέσω του www.ticketmaster.gr

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Όποιος επιθυμεί να ζήσει τη standing experience του υπερθεάματος που θα στήσουν οι Maiden στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό hardcopy εισιτήριο του από τα φυσικά σημεία προπώλησης, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια Standing B θα κοστίζουν 73€ και τα Standing Α (μπροστά στη σκηνή) 90€.

 

 

 

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Σάββατο 4 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
Εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου,από τις 10:00 έως τις 20:00.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τα φυσικά σημεία προπώλησης που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε υπόλοιπες πόλεις της χώρας.

*Η αγορά εισιτηρίου στα εξουσιοδοτημένα φυσικά σημεία προπώλησης θα μπορεί να γίνει και με μετρητά.
*Οι 500 πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους από τα Maidenticketingbooths του Ζαππείου θα πάρουν ως αναμνηστικό δώρο μια αφίσα με το artwork της συναυλίας του αγαπημένου τους συγκροτήματος!
*Τα εισιτήρια για τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και δεν θα διατίθενται στα φυσικά σημεία προπώλησης.
*Η συναυλία θα διεξαχθεί με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα την τρέχουσα περίοδο. Ευελπιστούμε την περίοδο διεξαγωγής της συναυλίας να μην υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την προσέλευση στις συναυλίες. Ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου μας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τη συναυλία με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο για το κοινό.
*Θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην αρένα του σταδίου, ώστε να φιλοξενηθεί περιορισμένος αριθμός ατόμων με αναπηρία. Η προπώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (2108938111).

 

Your time has come people!!!
Grabyourticketsfast!

 

Comments