Το μεγαλύτερο ΠοτΠουρι όλων των εποχών έρχεται…

Φίλε μεταλά, νιώθεις λιποτάκτης όταν πιάνεις τον εαυτό σου να κουνάει το πόδι ή ακόμα χειρότερα να κάνει headbanging με Ελληνικές επιτυχίες της Βανδή, του Ρουβά, του Παντελίδη κτλ; Όχι πια!

 

Η Nikolaou Productions σε συνεργασία με τον Skapator και την Cate Kantziki, τρία YouTube κανάλια, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το απόλυτο Metal Cover Medley ελληνικών pop και λαϊκών επιτυχιών. Δεν είναι κάτι καινούριο τα Metal Cover ελληνικών τραγουδιών στο YouTube. Είναι όμως το Medley αυτών και μάλιστα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα κομμάτι είκοσι τριών λεπτών γεμάτα φαντασία, δυνατών φωνητικών, guitar solos, keys solos και μία γλυκιά αίσθηση 90’s.

 

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι όμως δεν είναι μόνοι τους. Το εγχείρημα αυτό απαρτίζεται από δέκα πέντε μουσικούς από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι:

 

Jens Ludwig (Edguy)
Στέλιος Μαγαλιός (Sober on Tuxedos)
Trampakoulas (Anorimoi)
Necropethamenos (Anorimoi)
Andreas Kapatais (M1nus One)
Chris Karmi (Dragonbreath)
Δημήτρης Κοπτσιαλής (Volo Der No)
Ειρήνη Λιαπίκου (Volo Der No)
Ζήσης Παπατριανταφύλλου (Volo Der No)
Dannys Ιακώβου (Lightning Boy YouTube Channel)
Μάριος Μπουνίκας (MKB Productions YouTube Channel)
Ανδρέας Λεβογιάννης
Αντώνης Χριστοδουλάκης
João Victor S. Bolzan (João Bolzan Batera YouTube Channel)
Τάσος Δερέσκος (Tasos Dereskos YouTube Channel)

 

Και ο τίτλος του τραγουδιού “Greatest Medley in the World”

Η πρεμιέρα του τραγουδιού θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 στο κανάλι Nikolaou Productions στο YouTube. Ακολουθώντας το παρακάτω λινκ μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για την προβολή της πρεμιέρας.

 

Comments