Ο Tom Hunting, drummer των EXODUS διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκινά θεραπείες!

 

 

 

Με ανακοίνωσή του στα social ο Tom Hunting, drummer των EXODUS, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων και ξεκίνησε θεραπείες. Με την ανακοίνωσή του θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με τα προβλήματα που αφορούν το στομάχι και τον οισοφάγο.

Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω:

«Σήμερα ξεκινώ θεραπεία για καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων. Είναι ένας γαστρικός όγκος που διαγνώστηκε στο άνω στομάχι τον Φεβρουάριο. Κοινοποιώ την κατάστασή μου για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να προσέξει τα συμπτώματα που αφορούν το στομάχι και τον οισοφάγο. Αν επιμένουν, παρακαλώ να πάτε να το ελέγξετε. Αν νιώσω ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον με ότι έχω μάθει ή αν κάποιος έχει πληροφορίες που θέλει να τις μοιραστεί μαζί μου, είναι μία κατάσταση που όλοι μας κερδίσουμε! Όταν μπορείς να κατονομάσεις τον αντίπαλο, σου δίνει δύναμη και είσαι ένα βήμα πριν τον νικήσεις.

ΟΚ, ακούσατε τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνομαι μια χαρά σωματικά! Θα το πατήσω κάτω, σαν ταμπούρο που μου χρωστάει λεφτά! Έχω σπουδαίους γιατρούς και σπουδαίο σύστημα υγείας που είναι σαν στρατός και είμαι έτοιμος να πολεμήσω!

Έχουμε πολλά να γιορτάσουμε αυτόν το χρόνο με την κυκλοφορία ενός δίσκου που καθορίζει την καριέρα μας και τις περιοδείες που θα ακολουθήσουν! Ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι και ακόμα περισσότερο να βγούμε και να παίξουμε κάποια τραγούδια του. Θα σας δω πολύ σύντομα!»

 

Ευχόμαστε περαστικά και καλή δύναμη!

Comments