Valet Parn – The Fallen Within @ Rainbow Club 23-7-11 Live Report

Οι valet parn και the fallen within ,είναι δυο από τις 10 περίπου ελληνικές μπάντες που καιρό τώρα ήθελα να δώ live και το ότι θα είχα την ευκαιρία να τους δω μαζί μου έφτιαξε την διάθεση μιας και προβλεπόταν ένα αρκετά καλό σαββατόβραδο με αυτές τις δύο μπάντες επί σκηνής και μάλιστα με free είσοδο (!!!). Έτσι λοιπόν και ξεκίνησα για το rainbow και κατά τις δέκα και μισή ήμουν εκεί όπου με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι είχε αρκετό κόσμο και συνέχισε να έρχεται κι άλλος καθ" όλη την διάρκεια.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε η στιγμή για τους Valet parn ν ανέβουν στη σκηνή και να παρουσιάσουν κομμάτια από το ντεμπούτο τους "Riddle Figure", ένα άλμπουμ το οποίο με είχε εντυπωσιάσει ομολογώ. Η μπάντα λοιπόν ξεκίνησε με το "Fabel" και στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και ο τραγουδιστής της μπάντας Steve Venardo οπου και συνέχισαν με το "Morpheus Fever" και αρκετά ακόμη κομμάτια από το cd.

Μπορώ να πώ ότι αν και ο ήχος ήταν ισάξιος με τη χορωδία εργαλείων των μαστόρων που εδώ και αρκετές μέρες φιλοξενεί ο γείτονας μου , και πάλι αυτό δεν ήταν ικανό να αμφισβητήσει τις όποιες ικανότητες της μπάντας και το ταλέντο αυτών των παιδιών. Μάλιστα κάπου στο τρίτο κομμάτι λέει ο μπροστινός μου συνωμοτικά στην κοπέλα του "έλα ρε συ… έχουν και τραγουδιστή τα παιδιά" μιάς και κάπου εκεί άρχισε επιτέλους να ακούγεται η φωνή του… τέλος πάντων , οι valet parn παρα πολύ δεμένοι , άψογη εμφάνιση με παρουσία στη σκηνή που θα ζήλευαν και επαγγελματίες , πολύ ωραία τα φωνητικά του steve και ένα ακόμη πράγμα το οποίο με εντυπωσίασε είναι το κιθαριστικό ταλέντο του George Emmanuel, τα παληκάρια αγαπάνε αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται πάνω στη σκηνή.

Playlist
1. Fabel (Intro)
2. Morpheus Fever
3. Dark Room Conjuror
4. Neverland
5. Riddle Figure
6. Fear The Bullet
7. Till We Rise




Λίγη ώρα μετά ήρθε και η σειρά των the fallen within οι οποίοι έπαιξαν και αυτοί κομμάτια από το ντεμπούτο τους "Intoxicated" αλλά και αρκετά από την επερχόμενη δουλειά τους η οποία απ τα όσα άκουσα φάνηκε πάρα πολλά υποσχόμενη. Ξεκίνησαν με το "Sound Of Destruction" αλλά και σ αυτούς ο ήχος μία απ τα ίδια… δυστυχώς. Το μικρόφωνο του τραγουδιστή κάπως πιο δυνατά αλλά αυτό προφανώς είχε ως αποτέλεσμα κάποιους μικροφωνισμούς ευτυχώς όχι τόσο έντονους ώστε να γίνουν ενοχλητικοί. Αρκετά δεμένοι με τσαμπουκά και με πάρα πολύ καλή σκηνική παρουσία και σίγουρα πολλά υποσχόμενοι στο θέμα των συνθέσεων .
Απολογισμός; Ένα πάρα πολύ καλό live και από τις δύο μπάντες παρά το κάκιστο του ήχου, αρκετός κόσμος που μάλιστα έδειχνε ότι γούσταρε και αυτό είναι το καλύτερο.

Playlist
1. Sound Of Destruction
2. Extinction
3. Pain Right Under
4. Last Breath
5. Endless Reality
6. Intoxicated
7. J.D. Style (new)
8. F.S. Guide (new)
9. I Am Hate

Για το rockoverdose.gr,
Κατσιρέας Χρήστος




Comments