Παρουσίαση Βινυλίου: SCORPIONS – “Rock Beleiver” (2022) by Ophelia .D. (Βίντεο)

 

 

 Τι συμβαίνει όταν ακούς το νέο δίσκο μίας μπάντας, που σύντομα θα κλείσει 60 χρόνια ύπαρξης (ζωή να έχει) και χωρίς να είναι από τις αγαπημένες σου, ΑΛΛΑ ακούς και λες “RESPECT”;

 Αυτό ακριβώς μου συνέβη, όταν άκουσα για πρώτη στις πλατφόρμες και μετά στο βινύλιο, το “Rock Believer” των Scorpions που παρουσιάζω σήμερα!

 Και πιστέψτε με, όπως λένε και πολλοί άλλοι, πρόκειται για πραγματικά εξαιρετική δουλειά, ίσως την καλύτερη τους των τελευταίων 40 χρόνων!

 Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε Track by Track το νέο δίσκο (2 x Vinyl, LP Album,16 tracks) των Scorpions, που αποδεικνύουν ότι μετά από σχεδόν 60 χρόνια ζωής (γεννήθηκαν το 1965) και 19 δίσκους, βρίσκονται εδώ και ροκάρουν δυνατά.

 “Too old to RnR, too young to die” φίλοι και ναι, θα τους δούμε το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Alice Cooper! Απολαύστε και ROCK ON ! 🤘🏼 Σας αρέσει οι δίσκος? Αναμένω τα σχόλια σας!

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Ophelia.D.

 

 -Κάνετε subscribe στο κανάλι μου για περισσότερα “OPHELIA’S VINYL GEMS 🎼💎”! YouTube - Ophelia.D. https://www.youtube.com/OpheliaD
Facebook- Ophelia.D.
https://www.facebook.com/ophelia.dim
Instagram: https://www.instagram.com/ophelia.dim/

I don't own any rights of the music. All songs belong to SCORPIONS https://www.the-scorpions.com

 

Comments