Sully Erna (GODSMACK): Κυκλοφορεί νέο τραγούδι & behind the scenes video από το solo album του

Ο ιδρυτής, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης Sully Erna των Godsmack, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του solo album στις 30 Σεπτεμβρίου. Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Hometown Life".


Πρόσφατα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Hometown Life", το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μαζί με ένα behind the scenes βίντεο.






"Hometown Life" track listing:


01. Hometown Life
02. Your Own Drum
03. Different Kind Of Tears
04. Take All Of Me
05. Don't Comfort Me
06. Turn It Up!
07. Blue Skies
08. Forever My Infinity
09. Father Of Time
10. Falling To Black