CROWBAR: Πρεμιέρα νέου τραγουδιού!

Οι New Orlean sludge masters CROWBAR πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ,  "The Serpent Only Lies", στις 28 Οκτωβρίου. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε ένα νέο κομμάτι της μπάντας, με τίτλο "Falling While Rising".



"The Serpent Only Lies" track listing:

01. Falling While Rising
02. Plasmic And Pure
03. I Am The Storm
04. Surviving The Abyss
05. The Serpent Only Lies
06. The Enemy Beside You
07. Embrace The Light
08. On Holy Ground
09. Song Of The Dunes
10. As I Heal