Το τραγούδι των AC / DC “Thunderstruck” βελτιώνει την ισχύ του φαρμάκου κατά του καρκίνου!

 Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας το τραγούδι των AC / DC “Thunderstruck” βοηθάει στην ενίσχυση ενός φαρμάκου κατά του καρκίνου.

Ο καθηγητής Nico Voelcker δήλωσε πως οι δονήσεις που παράγει η rock μουσική αυξάνουν την θεραπευτική ιδιότητα των φαρμάκων.

Το τραγούδι “Thunderstruck” χρησιμοποιήθηκε για την αναπήδηση μικροσωματιδίων σιλικόνης και με την αναπήδηση καλύφθηκε ολόκληρη η δομή τους από μια στρώση πολυμερούς πλάσματος κάτι το οποίο  κάνει τα φάρμακα πιο ανθεκτικά κατά την μεταφορά τους!

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνει την ποσότητα του φαρμάκου που καταλήγει στο καρκινικό κύταρο και αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Ο καθηγητής επίσης τόνισε πως τα μικροσωματίδια είναι σαν σφουγγάρια τα οποία τα γεμίζεις με το φάρμακο και δεν πρέπει να έχεις απώλεια φαρμάκου σε καμία περίπτωση. Ετσι θέλησε να προκαλέσει την επίστρωση τους έτσι ώστε η ποσότητα του φαρμάκου να μην έχει απώλειες και η χρήση της rock μουσικής απέφερε αποτέλεσμα!

Αρχικά χρησιμοποίησε ένα μεγάφωνο για να προκαλέσει την αναπήδηση των μικροσωματιδίων κάτι που δούλεψε και βοήθησε στην επικάλυψη τους.

Το τραγούδι “Thunderstruck” θεωρήθηκε το κατάλληλο λόγω του ανεβαστικού ρυθμού του και των δονήσεων που προκαλεί φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα!

Ο καθηγητής δήλωσε πως η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες ασθένειες εκτός του καρκίνου!

 

Comments