Έξαλλος ο Hetfield πετάει την κιθάρα του στον τεχνικό του!Τα Grammys ξέχασαν να προλογίσουν τους METALLICA & να ανοίξουν το μικρόφωνο του James!

Αν και οι METALLICA είχαν υποσχεθεί μια μοναδική εμφάνιση στα βραβεία Grammy, αυτό που συνέβει ήταν μία πραγματική καταστροφή!

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η ηθοποιός actress Laverne Cox έκανε το μέγα λάθος να προλογίσει ΜΟΝΟ την LADY GAGA, ξεχνώντας να αναφέρει τους METALLICA!

To “Moth Into Flame” ξεκίνησε δυναμικά, αλλά έχασε όλη του την μαγεία, όταν ο Hetfield πήγε στο μικρόφωνο να τραγουδήσει και ΔΕΝ ακουγόταν καθόλου η φωνή του προφανώς γιατί οι τεχνικοί απλά ξεχάσαν να ανοίξουν το μικρόφωνο!

Ο Hetfield εμφανώς εξοργισμένος συνειδητοποίησε ότι το μικρόφωνο δεν λειτουργεί και αναγκάζετε να μοιραστεί από κοινού το μικρόφωνο της Lady Gaga!

Οι υπεύθυνοι τελικά ανοίξανε το μικρόφωνο, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να ηρεμήσει τον πλέον εξαγριωμένο (και με το δίκιο του) Hetfield...

Με το που τελείωσε το “Moth Into Flame”, ο Hetfield κλότσησε μακριά το σταντ του μικροφώνου και πέταξε την κιθάρα στον τεχνικό του πλήρως εκνευρισμένος.

Πιθανών να τους καταράστηκε ο Dave Mustaine, ο οποίος παρέλαβε λίγο πριν το Grammy για το καλύτερο Metal συγκρότημα, με τους ήχους του "Master Of Puppets" των Metallica να παίζουν, όταν οι MEGADETH πήγαιναν να παραλάβουν το βραβείο τους!

 

https://www.youtube.com/watch?v=f7g4uflhFWk

Comments