Ανταπόκριση: Over The Wall Festival με DORO – Sacral Rage κ.α. @ Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο, Ηράκλειο (28/07/2019)

Έπειτα από 4ωρη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας επιτέλους καταφέραμε να παρευρεθούμε στην δεύτερη μέρα του Over the Wall Festival στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αρχικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όσα συγκροτήματα δεν καταφέραμε να απολαύσουμε λόγω αυτής της πολύωρης καθυστέρησης. Την βραδιά άνοιξαν οι Strikelight, ακολούθησαν οι Fire and Steel, στη συνέχεια οι Convixion όπως επίσης και οι Sacral Rage, πριν από το μεγάλο γεγονός! Δυστυχώς, όπως προαναφέρθηκε δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε και να απολαύσουμε όλα τα ονόματα της βραδιάς.



Την ώρα που φτάσαμε, είχαν μόλις βγει στην σκηνή οι Sacral Rage, ένα δυναμικό συγκρότημα με πολύ ενέργεια πάνω στη σκηνή. Όλος ο κόσμος φαινόταν να το διασκεδάζει πολύ! Η σκηνική τους παρουσία και τα φωνητικά τους μας θύμισαν εποχές Crimson Glory. Μετά από μια μεγάλη ποικιλία αγαπημένων τραγουδιών μας ευχαρίστησαν και έδωσαν τη σκυτάλη στη Μetal Queen, Doro Pesch!

 



Πριν ακόμα βγει στη σκηνή, ο κόσμος άρχισε να παραληρεί και να φωνάζει! Ανεβαίνοντας στη σκηνή και δείχνοντας πόσο φιλικός και καλός χαρακτήρας είναι, μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ξεκίνησε με το «I Rule The Ruins» και απανωτά με τα «Earthshaker» και «Bastardos». Στη συνέχεια, επόμενο κομμάτι το «Raise Your Fist» και όλοι ξεσηκώθηκαν με μια γροθιά στον αέρα!! Το κοινό τραγουδούσε όλη την ώρα και η Doro τους ενθάρρυνε ακόμα περισσότερο δίνοντας τους το μικρόφωνο.



Η βραδιά εξελίχθηκε δυναμικά και η σκηνική παρουσία ήταν εξαιρετική. Το συγκρότημα δεν σταματούσε να χοροπηδάει και η Doro ερχόταν και χαιρετούσε το κοινό όλη την ώρα! Συνεχώς μας εκδήλωνε την αγάπη της λέγοντας μας ότι είμαστε πολύ ζεστό και φιλόξενο κοινό.



Ο ντράμερ έκανε ένα «δυνατό» drum solo, με αποτέλεσμα να μας ξεσηκώσει και να πορωθούμε ακόμα περισσότερο!! Το τελευταίο κομμάτι του setlist ήταν το «All We Are» αλλά το κοινό δεν ήθελε να τελειώσει η βραδιά!



Στη συνέχεια, μετά το τέλος του σόου, το κοινό δεν σταμάταγε να φωνάζει, έτσι δεν μας χάλασαν το χατίρι ζητώντας μας τραγούδια παραγγελίες για να παίξουν! Κάποια μεγάλα ονόματα που ακούστηκαν από τον κόσμο ήταν «Motorhead», «Judas Priest» και άλλα! Τελικά έπαιξαν 3 κομμάτια τα οποία ήταν το «Breaking The Law», «Metal Racer», «Blood – Sweat and Rock and Roll».



Ήταν μια βραδιά που πραγματικά έγραψε ιστορία και θα μείνει αξέχαστη στους φαν της metal μουσικής! Με λίγα λόγια έγινε ΝΤΟΡΟΣ!



Ευχαριστούμε τη διοργάνωση του Over the Wall Festival γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά και ανυπομονούμε να δούμε ξανά κι άλλα τέτοια μεγάλα ονόματα!

 

Setlist:

Για το Rock Overdose,

Katia Eme

Φωτογραφίες: Γιάννης Λιβανός (https://www.facebook.com/JohnMetalmanPhotography/)


 

Comments