Γνωρίστε τις μπάντες του Ladies Of Metal Festival vol.4-MEDEN AGAN

 

Tο Rock Overdose, ξεκινά μια σειρά από συνεντεύξεις με τις μπάντες που συμμετέχουν στο φετινό Ladies Of Metal Festival vol. 4- το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και στις 16 Απριλίου 2022.

Γνωρίστε τους Αθηναίους MEDEN AGAN, που εμφανίζονται με τους TV WITCH,
MARIALENA,DISILLUSIVE PLAY και BARBARA BLACK, στις 16 Απριλίου 2022 στο HOLYWOOD LIVE STAGE!

Event info: https://rockoverdose.gr/calendar/ladies-of-metal-festival-vol-4-day-2-holywood-stage/

 

 

 

Rock Overdose: Πως σας φαίνεται που συμμετέχετε στο φετινό Ladies Of Metal festival;

 

Meden Agan:  Έπειτα από τόσους μήνες αποχής από live shows λόγω των δεδομένων με τον covid, η πρόταση από την Angels Pr ήταν μια μεγάλη χαρά για τους Meden Agan.  Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ανυπομονούμε !

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η γνώμη σας για το festival σας διοργάνωση;

 

Meden Agan:  Το festival είναι κάτι πρωτοποριακό στην Ελλάδα. Η διοργάνωση κάνει άψογη δουλειά. Γιατί μην ξεχνάμε όλες οι μπάντες. Θα ανέβουν το σανίδι στο live αλλά πίσω από όλα αυτά , υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα και δίνουν ευκαιρίες ακόμα και σε μπάντες οι οποίες δεν είναι τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό. Αυτό τα λέει όλα.

 

 

Rock Overdose: Είναι η πρώτη σας συμμετοχή στο Ladies Of Metal festival;

 

Meden Agan:  Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχουμε στο συγκεκριμένο festival. Θα βρεθούμε για δεύτερη χρονιά στο υπέροχο αυτό event και είναι μεγάλη μας τιμή.

 

 

Rock Overdose: Τι θα ακούσουμε από εσάς στο festival;

 

Meden Agan:  Οι Meden Agan βρίσκονται στην διαδικασία του νέου δίσκου. Στο φετινό festival θα παίξουμε κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους μας και θα τεστάρουμε το κοινό μας με ίσως δύο τραγούδια από τον επερχόμενο album μας, το οποίο ανυπομονούμε να  κυκλοφορήσουμε .

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η γνώμη σας για τα υπόλοιπα συγκροτήματα που συμμετέχουν;

 

Meden Agan:  Όλα τα συγκροτήματα έχουν υψηλό μουσικό επίπεδο και το όμορφο της υπόθεσης είναι ότι το κάθε group έχει διαφορετικό μουσικό ύφος.

 

 

Rock Overdose: Τι έχετε να πείτε στον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το festival;

 

Meden Agan:   Έχω να πω στον κόσμο ότι πρέπει να έρθει να μας δει όλους. Να περάσουμε καλά και να ζήσουμε ένα όμορφο μουσικό party. Αξίζει να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια αυτή. Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά και να σας πάρω μια σφιχτή αγκαλιά που τόσο πολύ που έχει λείψει με τον ιό ανάμεσα στα πόδια μας, (γέλια).

 

 

 

 

https://www.facebook.com/meden.agan.official

https://www.youtube.com/channel/UCqubR9-3ZgyOsL7IBR8wg-A

http://www.medenaganmusic.com/

https://twitter.com/Meden_Agan_GR

http://www.noremorse.gr

 

Comments