Δύσκολη η πραγματοποίηση συναυλιών πριν το φθινόπωρο του 2021!

 

Καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται, οι διοργανωτές εκδηλώσεων ακυρώνουν ή αναβάλλουν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες, φεστιβάλ κ.ά., ενώ είναι άγνωστο το πότε θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Το ζήτημα φυσικά και απασχολεί και την χώρα μας, καθώς οι προγραμματισμένες συναυλίες - τουλάχιστον τα καλοκαιρινά φεστιβάλ - είναι κυριολεκτικά στον αέρα, με ότι αποτελέσματα και επιπτώσεις έχει αυτό στην οικονομία και στον τουρισμό. 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη στους New York Times - ο ιατρός και σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας -  Dr. Ezekiel "Zeke" Emanuel, τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον των συναυλιών και των μεγάλων εκδηλώσεων και η πρόβλεψη του δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το να ξεκινήσει ξανά η οικονομία πρέπει να γίνει σε διαφορετικά βήματα και πρέπει να ξεκινήσει με την απόσταση στους χώρους εργασίας για να μπορέσουν να επιστρέψουν αρχικά αυτοί που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Συγκεκριμένοι κατασκευαστικοί τομείς ή γραφεία που οι αποστάσεις μπορούν να τηρηθούν ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα. Μεγάλες συγκεντρώσεις συνέδρια, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα, όταν κάποιοι ότι τα προγραμματίζουν ξανά για φέτος το φθινόπωρο, δεν έχω ιδέα γιατί νομίζουν ότι αυτό είναι πιθανό. Αυτά θα είναι τα τελευταία που θα επιστρέψουν. Ρεαλιστικά μιλάμε για το φθινόπωρο του 2021 το νωρίτερο».

 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα  και πόσο σύντομα θα επιστρέψουμε σε ομαλές συνθήκες! Θα είναι δύσκολο αλλά σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται ώριμη σκέψη και αισιοδοξία!

 

Πηγή:https://www.blabbermouth.net/news/live-concerts-may-not-return-until-fall-2021-healthcare-advisor/

 

Comments