Οι METALLICA και οι TOOL χρησιμοποιούν σκύλους ανιχνευτές για τον covid στις εμφανίσεις τους!

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, οι METALLICA και οι TOOL είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που χρησιμοποίησαν ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους - που μπορούν να ανιχνεύουν ίχνη του κορονοϊου, σε μέλη του road crew και σε όποιον ήταν backstage κατά τη διάρκεια της περιοδεία τους.

 

Η εταιρεία εκπαίδευσης σκύλων Bio Detection K9, προσέφερε τις υπηρεσίες της για τα shows των Metallica στο  Fort Lauderdale και στην Atlanta αλλά και στα επετειακά τους show για τα 40 χρόνια της μπάντας στο San Francisco, τον προηγούμενο μήνα.

ΗBio Detection K9 ασχολείται με τη χρήση σκύλων για την ανίχνευση ιών, βακτηρίων και μυκήτων για πάνω από μια δεκαετία σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και άλλες κρατικές υπηρεσίες. Η εταιρεία σχεδιάζει να διοχετεύσει τις προσπάθειές της σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τον γενικό πληθυσμό να συνεχίσει με ασφάλεια τις κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες. Μελλοντικά, σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν τις επερχόμενες βιολογικές και ιατρικές προκλήσεις με βιώσιμο τρόπο, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει την ικανότητα ενός σκύλου να ανιχνεύει και να αποτρέπει ανησυχίες για την υγεία σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι σκύλοι της Bio Detection K9 εκπαιδεύονται ειδικά για τον COVID-19 και τα διάφορα στελέχη του και δεν ανταποκρίνονται σε εποχικές γρίπες και κρυολογήματα.

Τα σκυλιά δε μπορούν να ελέγξουν μεγάλα πλήθη, παρά μόνο διαχειρίσιμες ομάδες ατόμων.

"Δεν ψάχνουμε ολόκληρα γήπεδα,  δεν είμαστε εκεί για αυτό", δήλωσε ο Shawn Reed, διευθυντής εκπαίδευσης και επιχειρήσεων για το Bio Detection K9. «Δε μπορώ να πάρω το σκύλο και  να ψάξω σε ένα πλήθος 60.000 ανθρώπων!».

 

 

Πηγή

Comments