Εκπρόσωπος του MARILYN MANSON: “Δεν αφορά κανέναν αν το γύρισε στον Χριστιανισμό!”

 

 

Η πιο παράξενη ιστορία της εβδομάδας ίσως ήταν η εμφάνιση του Marilyn Manson μαζί με τον Justin Beiber και τον Kanye West στην παράσταση του τελευταίου με τίτλο West’s Sunday Service. Τόσο οι φανς της ποπ όσο και της ροκ είναι αρκετά μπερδεμένοι με το γεγονός ενώ οι δύο μουσικοί δέχθηκαν επίθεση για τη συναναστροφή τους με τον Marilyn Manson.

Το People έκανε μια εκτενή αναφορά στο γεγονός, γράφοντας πως είναι πολύ πιθανό ο Justin Beiber να μη γνώριζε ότι θα βρισκόταν εκεί ο Marilyn Manson. Tο περιοδικό ήρθε ακόμα σε επαφή με έναν εκπροσώπο του Manson για να τον ρωτήσει αν ο τραγουδιστής έχει κάνει στροφή προς το Χριστιανισμό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Marilyn Manson δήλωσε πως οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του μουσικού δεν αφορούν κανέναν και πως ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά είδη, με τον Ye να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ακόμα, μια από τις κοπέλες που είχαν μηνύσει τον Manson για σεξουαλική παρενόχληση, η Ashely Morgan, δήλωσε πως ήταν αρκετά τραυματικό το να τον βλέπει στη σκηνή με όλους αυτούς τους pop stars.

 

Comments