Σχεδιάζει να παραδοθεί στην αστυνομία ο Marilyn Manson!

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety ο Marilyn Manson σχεδιάζει να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, σε συνέχεια του ενεργού εντάλματος σύλληψης εις βάρος του, για την υπόθεση παρενόχλησης της operater σε συναυλία του στο New Hampshire το 2019.

 

 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του New Hampshire , Anthony Bean Burpee  στο αμερικανικό περιοδικό Variety. «Χάρη σε περισσότερα από 300.0000 σχόλια και κοινοποιήσεις στο Facebook, ο κ. Brian Hugh Warner -όπως είναι το πραγματικό επίθετο του Marilyn Manson - αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στο ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να επιτρέψει στο θύμα του εγκλήματος να αποτανθεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταστεί ο κ. Warner  υπόλογος για τις πράξεις του» είπε ο Burpee .

 

Το πρώτο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του  Marilyn Manson  εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2019, καθώς το περιστατικό που περιγράφει η οπερατέρ έλαβε χώρα σε συναυλία του, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου. Στο ένταλμα που επανήλθε σε ισχύ τον περασμένο Μάιο, διευκρινίζεται πως η επίθεση δεν είναι σεξουαλικής φύσεως.

 

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του τραγουδιστή Marilyn Manson με τις υποθέσεις βίας που εκκρεμούν να έχουν ξεπεράσει τις 15.  Άλλη μία γυναίκα τον κατηγόρησε τον περασμένο Μάιο σύμφωνα με το TMZ ότι την βίαζε και απειλούσε να την σκοτώσει επί σειρά ετών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση προστίθεται στη λίστα με τις προηγούμενες και διερευνάται από τις Αρχές.

 

 

 

Πηγή

Comments